Samenwerken met Glamping.nl

Neem contact met ons op! »

Accommodatie aanmelden

''Jouw glamping ook op Glamping.nl? Of heb je interesse in een persoonlijk blog? Bekijk hier de mogelijkheden voor een samenwerking en neem contact op!

Neem contact met ons op! »

Accommodatie aanmelden

Accommodatie aanmelden

Als website met het best geselecteerde Glamping aanbod aangevuld met tips en verhalen, willen wij onze lezers graag blijven inspireren. Past jouw bestemming met luxe glampingaccommodatie(s) in ons aanbod? Dan zijn er diverse mogelijkheden voor een samenwerking:

  • Samenwerking via Tradetracker / Tradedoubler
  • Of, jouw glamping in ons aanbod tegen een eenmalige jaarprijs
  • Een blog voor extra promotie
  • Uitgelichte blog of aanbod posities
  • Extra social media posts
  • Glamping van de maand op de homepage
  • Positie op de top 10 pagina

Wat de voordelen zijn van samenwerken met ons?

Meer bereik

Met tot wel 40.000 websitebezoekers per maand bereikt Glamping.nl veel liefhebbers van luxe kamperen. In de zoekmachines  staan we hoog aangeschreven op verschillende zoekcombinaties gerelateerd aan een glampingvakantie. Ook op social media (Facebook 2500 likes, Instagram 1800 followers) hebben wij een groot bereik en een groot aantal volgers.

Meer traffic naar jouw website

Jouw accommodatie staat aantrekkelijk op onze website aangeschreven, meer bezoekers en boekingen vanaf jouw site zijn een gegeven!

Direct contact

Wij zijn snel bereikbaar via de mail, per telefoon of via social media. Stuur een mailtje of vul het onderstaand contactformulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Snel en simpel

Wil jij jouw glamping aanmelden? Je hoeft enkel het onderstaande formulier in te vullen en vervolgens per mail een aantal foto’s en informatie aan te leveren. Wij schrijven een leuke pagina voor jouw glamping!

Download ook onze factsheet met feiten en cijfers over Glamping.nl.

Meld hier je glamping aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glamping.nl