Onderdeel van Blogs4TravelAlle sites
Vlag NederlandsNederlands
  • Volg Glamping.nl

Beoordelingen

Lees hier de referenties voor en door kampeerders die op een glampingcamping vakantie hebben gevierd. Via onderstaand formulier kun je jouw beoordeling opsturen.

31 beoordelingen gevonden met een gemiddelde van 8.5

8

Quinta da Tapada

Familie Lemmers, 17 februari 2017

Quinta da Tapada

Mooie locatie, fijn dat er een zwembadje was. De tent die er al staat is een erg goeie optie voor mensen die willen kamperen en zo’n goeie tent willen bewonen.

Omgeving tips

De strandjes aan de Douro.

Bezocht Quinta da Tapada in juli 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Texel Yurts

Fam. Mazon, 9 februari 2017

Bijzonder mooie ervaring

De Texel Yurts liggen op een mooie rustige plek op camping Loodsmansduinen. De Yurt is goed toegerust met goede bedden, houtkachel en keukenspullen. Zo kun je ook zelf koken wat een leuke ervaring is op een houtkachel. Het toiletgebouw is heel netjes en dichtbij de Yurts. Slapen in een Yurt is een bijzondere ervaring. Heel knus, terug naar de basis en dicht bij de natuur. Daarnaast kun je op de fiets de prachtige natuur op Texel verkennen. Wij hebben erg genoten.

Bezocht Texel Yurts in april 2016 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken
8

Eurosurf

Familie Wubbolts, 2 januari 2017

Mooie camping

Mooie rustige camping, vlakbij het strand. De omgeving is mooi, in de periode dat wij er waren was er een prettige sfeer en mooi weer.

Bezocht Eurosurf in augustus 2015 met gezin.

Bestemming bekijken
9

Vestar

Familie Kienhuis, 18 oktober 2016

Mooie ligging

De ligging van de camping was heel erg mooi. een super mooie baai, en alle voorzieningen zijn aanwezig. Het enige wat onze kinderen miste was een glijbaan, maar verder konden zij zich uitstekend vermaken. Ik heb de camping en de tent nu al aan meerdere mensen geadviseerd.

Bezocht Vestar in juli 2016 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken
8

Lac de Miel

Familie Maveau, 18 oktober 2016

Rustige camping

Een leuke ruime rustige camping. De camping is proper onderhouden. Je kan elke dag vers brood krijgen (na bestelling). Een minpuntje in het winkeltje was er weinig voorradig.

Omgeving tips

Mooie rustige omgeving. Markt met plaatselijke producten, bv. vlees, die je dan zelf ter plaatse kan bakken op de barbecue.

Bezocht Lac de Miel in september 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
8

River

Familie Vossen, 17 oktober 2016

We hebben genoten!

Vanuit deze camping kun je overal naar toe (Pisa, Florence, Genua, Cinque Terre enz enz!) Perfecte opstelling van de stacaravans en onder de naaldbomen, dus veel schaduw. Het is er aangenaam rond de 30 graden! De zwembaden waren erg fijn en schoon. Badmuts is verplicht, zo blijft het water en de filters schoon. Wij hebben erg genoten hier! Hele gezellige buren rondom, dus gezellig bbq-avonden gehouden en op Italiaanse moederdag (15 aug) ’s avonds zwemmen en wensballon op laten. Camping ligt leuk aan een rivier.

Bezocht River in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Les Cigales

Familie Pijpers, 3 oktober 2016

Mooie omgeving

Prachtig zwembadcomplex, mooie omgeving. Tips in de omgeving zijn Cannes, St Tropez, Monaco, maar ook kleinere plaatsen zoals Port Grimaud, St. Maxime en Frejus bijv.

Bezocht Les Cigales in september 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Centro Vacanze Isuledda

Familie van der Wal, 3 oktober 2016

Prachtige stranden!

De camping ligt prachtig, je kunt overal het strand bereiken. De stranden waren prachtig! Je hebt een havenstrandje en een rotsstrand, surfstrand enz.

Bezocht Centro Vacanze Isuledda in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Geef een beoordeling

Via onderstaand formulier geeft u ons een cijfer en kunt u een beoordeling insturen:
  • Vul maand en jaartal in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glamping.nl