Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Lekker dichtbij: 3x luxe kamperen in ons kikkerlandje

Ben jij er geen fan van om lang in de auto te zitten? Of vinden de kinderen dat helemaal niks? Dan is er natuurlijk niks fijner om dicht bij huis een mooie camping op te zoeken. Maar voor een beetje meer luxe zoek je natuurlijk een glamping op! Om je alvast inspiratie te geven neem ik je in dit blog mee naar 3 plekken voor luxe kamperen in ons kikkerlandje. Want ook bij ons kan de zon wel schijnen, dat hebben we de afgelopen wel gemerkt. En dan wil je toch alleen maar buiten zijn?

Rabbit Hill

Rabbit Hill is niet alleen voor jou een fijne plek door alle luxe, maar voor de kinderen is het ook echt een paradijs! Er is voor hen van alles te doen, van een indoorspeelparadijs tot de konijnenheuvel. Heb je Bollo al gezien? Mascotte Bollo is er ook!

Op Rabbit Hill slaap je in een stoere safaritent, dat betekent je dat geen tent hoeft op te zetten als je op de glamping komt! Alles staat al voor je klaar en je kunt direct genieten van je vakantie. De safaritenten hebben comfortabele bedden, een keuken, een zithoek en natuurlijk: een veranda. Die mogen we niet vergeten met het mooi weer!

Panorama Camping Gulperberg

In het Limburgse Geulpen vind je Panorama Camping Gulperberg. Een perfecte plek om je vakantie door te brengen. De omgeving biedt alleen al zoveel leuke activiteiten. Een wandeltocht of een fietstocht is niet weg te denken uit de Limburgse natuur. En als je terugkomt op de camping, kun je genieten bij je luxe glamping accommodaties.

Je kunt kiezen voor een stacaravan of een chalet, maar wat veel leuker is, is de Airlodge! Een geheel verzorgde accommodatie met je eigen keuken en sanitair en waar je in vanuit je bed de sterrenhemel kunt zien. Tja.. Een heerlijke accommodatie voor een vakantie!

Vossenburcht

Last, but not least wil ik je voorstellen aan familiecamping de Vossenburcht. Je vindt de camping in Overijssel, dichtbij huis en de perfecte plek om lekker te genieten met de kids. Want aan de kids is zeker gedacht! Lekker zwemmen in het zwembad of dansen en zingen met het animatieteam, de kids vervelen zich echt niet. En ondertussen kun je zelf genieten van een koel drankje en een hapje bij je lodgetenten.

Of.. De Boomhut! Dat is natuurlijk veel leuker en de kinderen zullen het helemaal geweldig vinden. Vanaf 2017 kun je bij de Vossenburcht in een luxe boomhut slapen!

Dit waren mijn 3 tips voor luxe kamperen in ons kikkerlandje! Blijf jij deze zomer ook in Nederland?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde campings

Panorama Gulperberg

Limburg, Nederland

  • Gezellige gezinscamping
  • Heuvelachtig Zuid-Limburg
  • Zwembad met kinderbad

Camping Gulperberg is een gezellige gezinscamping in Gulpen, in het heuvelachtige zuiden van Limburg. Vanaf hier geniet je van een prachtig uitzicht op het drielandenpunt!

Rabbit Hill

Veluwe, Gelderland, Nederland

  • Landal camping
  • Verken de Veluwe
  • Eindeloos speelplezier

Een toplocatie voor gezinnen met kinderen, dankzij de vele faciliteiten. De luxe Safaritenten hebben ruime plekken onder de bomen.

Glamping.nl