Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x glamping in de Franse Alpen

Frankrijk heeft behalve zon en zee ook prachtige bergen. In het oosten liggen de Franse Alpen, waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van al het moois om je heen. Ik heb hele fijne herinneringen liggen in de Alpen, bergwandelingen met overnachtingen en veel uitdaging, maar ook toeristische wandelingen waarbij je met een kabelbaan omhoog gaat en vooral geniet van het uitzicht! Daarom tip ik je in dit blog hieronder drie glampings voor een fantastische vakantie in de Franse Alpen.

Les 3 Lac du Soleil

Deze camping ligt bij het plaatsje Trept. Hou je van watersport, een hengeltje uitgooien, de omgeving verkennen, heerlijk luieren, of maak je graag een wandeling door de bergen? Dan is deze camping perfect voor jou! Voorzien van zwembad mét zonneterras en natuurlijk veel faciliteiten voor de kinderen, waaronder een animatieteam dat voor hen klaar staat. In de nabije omgeving zijn kindvriendelijke meren waar je kunt zwemmen en relaxen, als je het zwembad even zat bent!

La Pinède

Camping La Pinède ligt midden in een mooi pijnbomenbos en biedt directe toegang tot het enige zandstrand aan het grootste meer van Europa, het meer van Genève of “Lac de Léman”. Een perfecte locatie voor families met kinderen want het strand loopt heel geleidelijk af, zodat de kleintjes zich prima kunnen vermaken in het water. Ook is er een zwemparadijs gerealiseerd, dus kom naar camping La Pinède voor nog meer waterpret! Op deze glamping in de Franse Alpen slaap je in een Lodgetent met douche en toilet.

La Nublière

Vakantie aan het meer van Annecy? Camping La Nublière zal je zeker niet teleurstellen. De ligging direct aan het kraakheldere meer is perfect, en biedt veel watersportmogelijkheden. De nabijheid van bekende bergen zoals bijvoorbeeld de Mont Blanc zorgen voor vele sportieve mogelijkheden. Geniet van het privéstrand bij de camping, terwijl de kinderen zich heerlijk uitleven op het vlot met duikplank, of de fijne kneepjes van het surfen leren. Wil je liever droog blijven? Huur dan een fiets op de camping en volg het fietspad langs het meer, helemaal tot in het schilderachtige Vieux Annecy waar je ook heerlijk kunt eten aan het water.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl