Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x glamping op Sardinië

Voor dit blog ben ik naar de glamping mogelijkheden op Sardinië gaan kijken en ik kreeg meteen een vakantiegevoel. Zon, hagelwitte stranden, spelende kinderen, Italiaans eten en genieten van een drankje bij zonsondergang. Ik kreeg direct zin om een vakantie op dit Italiaanse eiland te boeken!

Sardinië heeft geweldige glamping plekken waarbij je van diverse camping voorzieningen kunt profiteren en tegelijk in een mooie Lodgetent of luxe stacaravan kunt slapen.

Centro Vacanze Isuledda

Centro Vacannze Isuledda is gelegen op een privé schiereiland en heeft baaien met stranden om van te dromen. Hier valt genoeg te beleven van verschillende soorten stranden, diverse watersport mogelijkheden, animatie, lekker eten tot een spa. Maar niets kan de omgeving van dit vakantieverblijf toppen…

Village 4 Mori

Camping Village 4 Mori is de perfecte plek voor een vakantie met het gezin. Kinderen kunnen hier hun hartje op met minidisco’s, knutselen, shows en andere leuke animatieactiviteiten. Daarnaast is er een goedverzorgd zwembad aanwezig of kun je aan het mooie zandstrand op een afstand van 200 meter van de camping genieten. Vanaf hier kun je ook boottochten maken naar bijvoorbeeld Cagliari of Costa rei Sud. De Italianen komen zelf graag naar deze camping om hun vakantie te vieren dus dat zegt al genoeg.

Le Dune

Camping Le Dune is puur genieten! Je kunt zwemmen in een van de mooie zwembaden of aan het hagelwitte zandstrand naast de camping. Ook op deze camping is animatie aanwezig net zoals een mooi voetbalveld en een speeltuin. Hier kun je culinair genieten van de lekkerste wijn uit de streek of verse vis die op de camping voor je wordt gebakken.


Zin gekregen in een heerlijke zon, zee en strand vakantie op Sardinië? Bekijk het totale aanbod hier!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Bekijk de campings hier

Village 4 Mori

Sardinië, Italië

  • Topanimatie voor iedereen
  • Prachtig zandstrand
  • Boottochten mogelijk

Deze camping ligt direct aan een prachtig zandstrand én heeft mooie zwembaden. Vanaf hier ontdek je de prachtige Costa del Rei Sud.

Centro Vacanze Isuledda

Sardinië, Italië

  • Op een privé schiereiland
  • Bar, discotheek en pianobar
  • Speeltuin en miniclub

Centro Vacanze Isuledda is een ideale camping voor watersportliefhebbers. De camping ligt op een schiereiland, omringd door strand.

Pagina delen

Blogcategorieën

Village 4 Mori

Sardinië, Italië

  • Topanimatie voor iedereen
  • Prachtig zandstrand
  • Boottochten mogelijk

Deze camping ligt direct aan een prachtig zandstrand én heeft mooie zwembaden. Vanaf hier ontdek je de prachtige Costa del Rei Sud.

Glamping.nl