Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

5x glamping in de bergen

Waar de een snakt naar een camping aan zee, geniet dat ander intens van bergtoppen in het vizier. De echte natuurliefhebber brengt zijn vakantie misschien nog wel het liefst pal aan een bergmeer door. Gelukkig kan dat in veel gevallen prima!

Camping La Pinède in de Franse Alpen

Waterplezier en zuivere bergluchten gaan prima hand-in-hand op camping La Pinède in de Franse Alpen. Niet alleen het zwembad is er aangenaam, ook het wellnesscentrum en het Meer van Genève doen veel goeds! Logeer op deze camping in een heerlijke Lodgetent en laat je wegblazen door al het moois om je heen…

Boek je glamping vakantie bij camping La Pinède!

camping-la-pinede-franse-alpen

Camping Lago di Levico in Italië

Een pareltje voor natuurliefhebbers, dat is camping Lago di Levico in Italië. Omringd door bergtoppen en bergmeren. Alleen al om die reden een fantastische plek om naar terug te blijven keren! Verblijf in de prachtige Lodgetent met eigen sanitair en geniet van de schoonheid om je heen.

Boek je glamping vakantie bij camping Lago di Levico

lago-di-levico

Camping Chateau le Haget in de Midi-Pyreneeën

Oude dorpen, kastelen en bastides zijn het decor van de regio waarin deze camping ligt, ook wel het Toscane van Frankrijk genoemd. Beleef het authentieke Frankrijk vanuit een Safaritent op de camping en geniet van de lieflijke dorpen en goudgele heuvels in de omgeving.

Boek je glamping vakantie bij camping Chateau le Haget!

le-haget

Camping La Nublière in de Franse Alpen

Voor een ruige vakantie ben je in de Franse Alpen op de juiste plek. Brutale bergtoppen en de mooiste bergmeren stelen de show. Zo ook in de buurt van camping La Nublière, vlakbij het meer van Annecy. Geniet vanuit je bungalowtent van al het natuurschoon om je heen.

Boek je glamping vakantie bij camping La Nublière!

nubliere

Camping Les Chelles in de Auvergne

De Auvergne kent misschien niet de enorm hoge toppen als de Alpen en de Pyreneeën, maar de heuvels van deze regio zijn desondanks prachtig. Wist je dat hier de grootste vulkaan van Europa ligt? Niet meer actief, maar feit is dat hij er ligt. Op camping Les Chelles logeer je in een Tendi Safaritent en geniet je van het groen van deze magische regio!

Boek je glamping vakantie bij camping Les Chelles!

les-chelles-auvergne

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Lou Passavous

Provence, Frankrijk

  • Prachtig berglandschap
  • Ideaal voor natuurliefhebber
  • Vlakbij een zwembad

Gelegen in een prachtig berglandschap biedt deze camping veel wandelmogelijkheden. Verblijf in een luxe safaritent.

Pagina delen

Blogcategorieën

Il Collaccio

Umbrië, Italië

  • In het groene hart van Italië
  • Prachtige familiecamping
  • Zwembaden en kinderbaden

Een camping in een prachtige bergachtige omgeving, waar je ook nog verblijft in fijne Tendi safaritenten? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Twitter


7

Barco Reale

Familie Elbers, 4 december 2018

Mooi uitzicht

Mooi uitzicht vanaf het zwembad. Privé plaatsen dankzij terrassenligging. Wel veel klimwerk!

Tips in de omgeving

San Baronto is een gezellig plaatsje. Helaas wel alleen met de auto te bereiken aangezien de bochtige (onoverzichtelijke) weg. Af te raden dit te voet af te leggen met een kind in een buggy.

Bezocht Barco Reale in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl