Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Een glamping sprookje

Sprookjes bestaan. Echt waar. Ook in de glamping wereld. Wellicht in een modernere versie, maar sprookjes met een ‘they live happily ever after’ bestaan nog steeds.

In de zomer van 2014 was Bo mijn partner in crime, voor animatie draaiden wij onze hand niet om, spinnen in ons junglehuis versloegen wij samen en elke disco swingden wij hem de pan uit, zelfs met een gebroken teen! Met spelletjes op het strand waren wij fanatieker dan de kids (ok, ok, vooral Bo), in onze pauze sliepen we altijd een uurtje in de duinen en van een kapotte trampoline veer maakten wij een wijntap.

En toen bleek de glampingbaas (ook bekend als de Chef) toch leuker dan ze dacht. Jawel, verliefd! Zes maanden later, met een diploma op zak vertrok ze met al haar schoenen (believe me, dat zijn echt vier koffers vol) en haar Chef naar Frankrijk. Nieuwe liefde, nieuw avontuur en een nieuw leven.

Na nog een jaar camping Moulins te hebben gedraaid kozen zij beiden voor een nieuw avontuur in de glamping wereld. Want als iemand weet hoe ze de feeling en vibe van een glamping moeten neerzetten, heb je aan Chef en aan Bo de perfecte mix.

Want wat is de perfecte feeling en vibe nou van een glamping? Een prachtige locatie, niet zomaar eentje, midden in de natuur, van alle gemakken voorzien en een top gastheer en vrouw die al weten wat je nodig hebt voor je er zelf aan hebt gedacht.

Ze vertrokken naar Parijs, naar een glamping van Sandaya group en hadden een goede zomer. Maar oh, die zee, de natuur en zilte zoute lucht. Die misten zij. We zitten nog steeds in het glamping sprookje, where dreams will come true. Een nieuwe kans voor Chef en Bo, een glamping aan zee.

Lieve lezers, zijn jullie op zoek naar de gezellig sfeer van een camping, midden in de natuur, direct aan zee, met een heuse surfschool aan de glamping en een prachtige Lodge onder uw derrière?

glamping sprookje

Ik presenteer: Camping Soulac Plage ****, Sandaya Groupe, Aquitaine.

Het sprookjesbos van Bo en Chef. Elke ochtend een duik in de warme zee die direct aan de camping ligt, een van alle voorzieningen uitgerust zwembad en een top animatie team. Altijd in voor een feestje, wijnproeverij  of een sport toernooi is er voor ieder wat wils.

In de ochtend Bo tegen op haar fiets. Op weg naar de bakker of om een gast tot in de puntjes te verzorgen. Kleine tip: als ze aan komt scheuren, doe ene stapje naar achteren… Ik spreek uit ervaring. Chef zal waarschijnlijk elke vrije minuut met zijn surfboard in de zee liggen.

Denk je nu: “Ah, heerlijk, wat een leven! Dat wil ik ook!” Dat kan. Boek een prachtige houten Lodgetent of een Safaritent met je eigen badkamer nu op Glamping.nl. Laat je vertroetelen door de bekwame gastheren en gastvrouwen en geniet!

Wij weten zeker dat je in goede handen bent. Enjoy! En wie weet, maak jij je eigen glamping sprookje?

soulac plage glamping

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Nouvelle Floride

Languedoc-Roussillon, Frankrijk

  • Heerlijk dobberen in zee
  • Animatie voor jong en oud
  • Een eigen winkelstraatje

Mooie vijf-sterren camping met een groot zwembadcomplex met jacuzzi's en genoeg vermaak voor de kinderen!

Blogcategorieën

Twitter


Glamping.nl