Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Beringerzand: elke dag kampeerfeest in Limburg!

Kamperen met kinderen in Limburg? Dan moet je op camping Beringerzand wezen. Dit plekje is al sinds 1904(!) een recreatieoord. De camping heeft alle faciliteiten voor een geslaagde vakantie met het gezin. Niemand zal zich hier vervelen: het regent nooit in het overdekte zwembad en het indoor speelparadijs is favoriet bij de kinderen! In het hoogseizoen is het buitenbad van de camping geopend. Op (bijna) elk veldje is er een speeltuin en daarnaast zorgt het professionele animatieteam voor de allerleukste activiteiten. Sporttoernooien, zeskamp, spannende speur- en wandeltochten, samen jeu de boulen… Op camping Beringerzand valt genoeg te beleven!

Honger gekregen van alle activiteiten? Het gezellige familierestaurant Klein Volk heeft een menukaart voor jong en oud. Daarnaast kun je ook lekker snacken bij snackbar KinjerKriebel of je eigen eten koken met boodschappen uit de supermarkt op de camping. Voor verse broodjes kun je hier ook iedere ochtend terecht.

Glamping op camping Beringerzand

Op het terrein van camping Beringerzand staan twee super-de-luxe Bamboe Lodgetenten van Mocadazu klaar. Deze eco-vriendelijke tenten bestaan uit een frame van bamboe en textiel van de allerbeste kwaliteit. Een vijf sterren accommodatie! Ingericht voor een comfortabele en luxe kampeervakantie met het gezin. Voor de ouders staat er een tweepersoons boxspring bed klaar en de kinderen slapen in een boxspring of heuse bedstee! Geen koude voeten dankzij de vloerverwarming en koken en douchen kan gewoon in de tent. Buiten zijn er twee terrassen waar je geniet van het zonnetje of gezellig kunt gaan barbecueën. Laat de zomer maar komen…

mocadazu bamboe lodgetent beringerzand

Vlak bij de Bamboe Lodgetenten staan twee Tipi-tenten die genoeg plek hebben voor zes personen. Bij een verblijf in de Tipi-tent zul je wel gebruik moeten maken van de (moderne) sanitaire voorzieningen van de camping. In de Tipi is kookgelegenheid en je kunt lekker eten aan de picknicktafel die in de tent staat. Ervaar het echten indianen gevoel in deze Tipi-tenten tijdens je vakantie op camping Beringerzand!

tipi-tent beringerzand

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Beringerzand

Limburg, Nederland

  • Familiecamping in Limburg
  • Eco-vriendelijke Lodgetenten
  • Vakantie in een Tipi!

Camping Beringerzand heeft top faciliteiten en een enthousiast animatieteam. Het is de ideale plek voor families met kinderen!

Blogcategorieën

Glamping.nl