Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping aan het Lago Maggiore

Glamping aan een meer heeft iets magisch. Je slaapt al in een luxe accommodatie, en dan heb je ook nog een prachtig uitzicht over een meer en vaak ook prachtige natuur. Dat is aan het Lago Maggiore niks anders. Dit meer in Noord-Italië heeft eenzelfde karakter als het Gardameer en is omringd door gebergten. In dit geef ik je 3 tips voor glamping aan het Lago Maggiore.

#1 Camping Italia Lido

Als je van een kleinschalige camping houdt, dan is dit zeker iets voor jou en de kinderen. Er is volop plezier voor de kinderen te vinden, van animatie tot een speeltuin. Maar de grootste pret zullen ze vast in het meer hebben. Deze camping ligt namelijk direct aan het strand van het Lago Maggiore. En om het nog beter te maken, de camping heeft een privéstrandje aan het meer.

Voel je het al? De vogeltjes die om je heen fluiten, de zonnestralen die op het meer schijnen terwijl de kinderen aan de rand van het meer aan het spelen zijn. En in de verte zie bootje en kano’s dobberen over het water. Dat is toch het ultieme vakantiegevoel?

glamping lago maggiore

#2 Safarilodge op Village Conca d’Oro

Zoek het avontuur op als je kiest voor een Safarilodgetent! Wist je dat deze tenten afstammen van de Engelse avonturiers die op ontdekkingsreis gingen in Afrika? Zij sliepen in soortgelijke tenten, je kunt je dus wel voorstellen dat de kinderen echt voelen dat ze ook op ontdekkingsreis gaan. Met de ruime tenten heb je alle faciliteiten bij de hand.

De camping is een echte familiecamping, gelegen op een perfecte plek in de natuur. Naast het Lago Maggiore, maar ook dichtbij kleine, Italiaanse dorpjes en stadjes. Deze lieflijke dorpjes maken het uitzicht in de avond haast magisch. Als overal de lichtjes aangaan en die over het meer schijnen. Een perfecte avond voor elke vakantiedag!

#3 Slapen in een Lodgetent Deluxe op camping Eden

Helemaal tot rust komen in een prachtige omgeving en een leuke camping doe je op camping Eden. Aan de ene kant sta je tegenover het Lago Maggiore, aan de andere kant ligt een prachtig natuurpark. Dat worden gegarandeerd een paar middagen de wandelschoenen aan om lekker de natuur te in trekken.

En dat allemaal terwijl je ’s nachts slaapt in een Lodgetent Deluxe. Een ideale accommodatie, je voelt het traditionele kamperen door de sfeer van de tentdoeken, maar ondertussen ben je van alle gemakken voorzien. Een luxe accommodatie met een veranda waar je de lange avonden kunt doorbrengen, lekker met een lokale wijn of een biertje.

glamping aan het lago maggiore

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Lago Maggiore

Lago Maggiore, Italië

  • Kinderparadijs
  • Zonneweide aan het meer
  • De lekkerste pizza's

Een campingplek onder de bomen met uitzicht op het zonnige Lago Maggiore. Hier eet je tevens de beste Italiaanse pizza's!

Blogcategorieën

Glamping.nl