Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping met een groot gezin

Superleuk hoor, een groot gezin met 3 of 4 kinderen. Ik ben er zelf ook mee opgegroeid. Maar soms kan dat best lastig zijn op vakantie. Een extra tent naast de tent of glampingaccommodatie voor mijn zusje en mij, omdat de meest tenten en glampingaccommodaties voor 4 personen geschikt zijn. En natuurlijk omdat wij, toen we wat ouder werden, wat meer privacy wilden. Nou kan dit ook gewoon binnen één accommodatie, namelijk de Glamptent. Lees hier meer over deze ruime accommodatie voor glamping met een groot gezin!

Glamptent

De Glamptent is groter dan een normale bungalowtent of safaritent, en is voor 6 personen geschikt. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan eentje weer te verdelen is in 2 afzonderlijke ruimtes. Bij een verblijf in deze Glamptent heb je de hele vakantie je eigen zithoek, voor als het slecht weer is en je lekker een boekje wilt lezen. Een eigen keuken, om met alle gemakken te kokkerellen voor veel personen. Op jullie eigen terras staan tuinmeubelen en een barbecue.

Glamping met een groot gezin? Geen reden meer om het niet te doen!

accommodation-glamptent-10

Laguna Village

Probeer de Glamptent bijvoorbeeld eens op camping Laguna Village, aan de prachtige Adriatische kust, met het brede zandstrand aan je voeten. Het hele gezin zal zich zeker goed vermaken op deze 3-sterren camping. Er zijn meerdere zwembaden, een jacuzzi, kinderbad en speeltuin. De camping is tot in de puntjes verzorgd! Naast Laguna Village ligt een prachtig natuurreservaat en het charmante stadje Caorle ligt op 2 km afstand.

Bekijk al het aanbod met een Glamptent

laagunavillage

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl