Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping in Nederland met de hond

Voor veel Nederlanders is de vakantie pas compleet als de hond ook mee kan. Zo is het gezin compleet en heb je een goed excuus om mooie wandelingen te maken. Helaas is niet op elke camping je trouwe viervoeter welkom. Maar.. ik tip je een glamping in Nederland waar je hond wél welkom is!

Glamping in Nederland met de hond: camping de Luttenberg

Camping de Luttenberg ligt middenin de Overijsselse bossen: perfect voor lange wandelingen met de hond! De camping heeft veel faciliteiten en is daardoor een fijne vakantieplek voor jong en oud. Zo kunnen de kinderen lekker spetteren in het kinderbad met glijbaan terwijl jij baantjes trekt in het buitenzwembad.

Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in de minimarkt, zodat je aan het eind van de dag een heerlijke maaltijd kunt koken in de Safaritent. Een dag geen zin om zelf te koken? Dan kun je terecht in de snackbar of het restaurant voor een smakelijke maaltijd.

Ook voor de sportieve vakantiegangers is camping de Luttenberg ideaal. De mogelijkheden zijn eindeloos. De camping beschikt over een sportveld, minigolf, een tennisbaan en je kunt er fietsen huren of een ritje te paard maken. Terwijl de kinderen druk zijn met de animatie kom jij even helemaal tot rust in de wellnessruimte met sauna, stoomcabine en relaxruimte.

Boek je glamping vakantie met de hond bij camping de Luttenberg

Let op: vergeet niet om je trouwe viervoeter bij de boeking op te geven!

glamping in nederland met de hond

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl