Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Tongabezi in Zambia

Een greep uit ons exclusieve wereldwijde aanbod, Zambia!

Nu de zomer in Nederland ten einde loopt, is het tijd om vast weg te dromen bij locaties voor volgend jaar. Nu hebben wij sinds een paar maanden een droombestemming op onze website staan, namelijk Tongabezi in Zambia. Wie opzoek is naar natuur, avontuur en exclusiviteit is hier zeker aan het goede adres!

thetreehouse14_max1800x1000

Zambia

Zambia is een schitterend land met uitzonderlijke activiteiten die wij in Europa niet hebben. Zo zijn er veel nationale parken waar je op safari kunt tussen de olifanten en nijlpaarden en het landschap bestaat voornamelijk uit wouden en moerassen. De plaatselijke bevolking is ontzettend gastvrij en de temperaturen liggen het hele jaar door tussen de 20 en 30 graden. Omdat het land een Engelse kolonie is geweest, spreekt de bevolking goed Engels wat het natuurlijk makkelijker maakt voor ons om dit land te bezoeken. Waarom zou je voor de volgende vakantie Zambia niet overwegen?

birdhouse

Tongabezi

Tongabezi biedt verschillende typen luxe accommodaties aan en is gelegen vlakbij de grens tussen Zambia en Zimbabwe, op korte afstand van Afrika’s breedste waterval: de Victoria watervallen. Ze richten zich bij deze accommodatie op stelletjes en huwelijksreizen maar ook op gezinnen! Het team spreekt vloeiend Engels en zijn ontzettend behulpzaam. Verschillende activiteiten worden aangeboden om jou de omgeving te laten zien, zoals een boottocht of kanoën op de Zambezi rivier, lunchen op een zand bar, de Victoria watervallen bezoeken, een bezoek aan de lokale Maramba markt, de lokale bevolking ontmoeten in het dorpje Simonga, safari reizen in een open voertuig of de lokale school bezoeken. Al deze activiteiten zitten bij de boekingen in en worden voor jou geregeld. Hiernaast zijn natuurlijk nog tientallen andere activiteiten te doen die je zelf kunt ondernemen!

home-banner-1

Wordt het dit jaar geen Frankrijk of Spanje, maar ben je opzoek naar een originele en exclusieve vakantie die jouw beeld van de wereld zal verbreden? Neem zeker even een kijkje in onze wereldwijde bestemmingen!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl