Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping met z’n tweeën: hier is de Cubesuite!

Samen genieten van een romantisch uitje!

Stel je eens voor… Je wilt graag met je partner een weekje op vakantie in Frankrijk. Een hotel hebben jullie al zo vaak gedaan, een huisje op een vakantiepark ook; het is tijd voor iets nieuws. Op een camping staan, dat is pas leuk! Dat is perfect voor een romantisch weekje weg, ’s avonds voor de tent met een kampvuurtje en een wijntje, heerlijk. Maar stiekem wil je ook iets nieuws proberen en toen kwam de term glamping voorbij. Met veel grote, luxe tenten voor families. Maar is er een mogelijkheid tot glamping met z’n tweeën in een romantische accommodatie? Jazeker, dat is de Cubesuite.

Luxe in de natuur

Het is toch wel een gek idee als je voor het eerst over de Cubesuite hoort. Het wordt ook wel een hotelkamer in de natuur genoemd. Hoe moet je dat nou weer voor je zien? Maar daar is de perfecte oplossing voor gevonden, want deze accommodatie is een en al luxe als je binnen zit. Echt glamorous kamperen, want op het moment dat je de deuren opendoet en naar buiten stapt, ga je middenin de natuur op een camping.

Camping Orlando in Chianti

Huiselijk gezellig

Het bijzondere is toch wel de inrichting. Een heerlijk groot bed, een keuken, een toilet en een badkamer. Oftewel; je zit hier voor een week helemaal goed! ’s Ochtends lekker uitslapen en wakker worden met het geluid van de vogeltjes die op de veranda zitten te tsjirpen. Na een heerlijke wandeling in het bos of aan het strand en een etentje in de buurt, is het optimaal genieten. De Cubesuite is een knusse accommodatie waar je lekker tegen elkaar aan kunt kruipen als het fris wordt, maar ook op je gemakje een film kunt kijken in de late avonduurtjes.

Camping Orlando in Chianti

Kortom; de Cubesuite is een perfecte accommodatie als je op zoek bent naar glamping met z’n tweeën. Benieuwd waar je de Cubesuite allemaal kunt vinden? Kijk dan snel hier!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Hier vind je de Cubesuite!

Glamping Resort Orlando in Chianti

Toscane, Italië

  • Tussen Chianti-wijnvelden
  • Veel rust en natuur
  • Paradijs voor de allerkleinsten

Een heerlijke camping in Toscane, onder de pijnbomen. Je hebt hier ruime keuze uit verschillende soorten glampingaccommodaties.

Weekend Glamping Resort

Gardameer, Italië

  • Zwembad met prachtig uitzicht
  • Sprookjesachtig uitzicht op Salò
  • Sportvelden en fietsverhuur

Direct aan het Gardameer, midden tussen de olijfbomen vind je Weekend Glamping Resort. Een gezellige vier sterrencamping voor het hele gezin!

Molino a Fuoco

Toscane, Italië

  • Gastvrije familiecamping
  • Surf en windsurf cursussen
  • 100 meter van de kust

Een gezellige familiecamping op slechts 100 meter van de stranden van de Etruskische Kust. Een perfecte camping voor watersporters!

Weekend Glamping Resort

Gardameer, Italië

  • Zwembad met prachtig uitzicht
  • Sprookjesachtig uitzicht op Salò
  • Sportvelden en fietsverhuur

Direct aan het Gardameer, midden tussen de olijfbomen vind je Weekend Glamping Resort. Een gezellige vier sterrencamping voor het hele gezin!

Pagina delen

Blogcategorieën

Glamping.nl