Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

5x glamping met een zwemparadijs

Met kinderen op vakantie? Ik kan de eisen wel raden: een groot zwembad, met veel glijbanen en een speeltuin! Oftewel, een zwemparadijs op de camping. Je hebt zwemparadijzen en zwemparadijzen, maar voor de echte liefhebbers heb ik er vijf op een rijtje gezet.

Park Albatros, Italië

Deze camping kun je beter een klein dorp noemen. Het ‘dorp’ heeft een gigantisch zwemparadijs met kinderbad en glijbanen. Je mag, ondanks het grote zwembad, je eigen zwemspullen meenemen en kunt dus heerlijk op je luchtbedje vertoeven in dit prachtige zwemparadijs. Verder heeft de camping ongeveer alle mogelijke faciliteiten, van klimbos, tot speeltuin, tot tennisbanen. Uitgekeken in dit campingdorp? Binnen een uur ben je in mooie Toscaanse steden en met 800 meter zit je op het strand!

Union Lido, Italië

Dit is een echte hondencamping. Dus neem je graag je hond mee op vakantie, dat kan! Er zijn speciale faciliteiten voor (jou en) je hond. Het waterparadijs beschikt ook over twee zwembaden voor jou en je hond, er is een hondenoppas en hondenkliniek, een Dog Bar en is er ruimte genoeg om je hond uit te laten. Verder bestaat het zwemparadijs uit een prachtige, uitgebreide waterspeeltuin, glijbanen en verschillende dieptes. Het is een grote camping, dus voor verveling moet je goed je best doen!

Les Sables d’Or, Frankrijk

Deze camping is ideaal gelegen aan de warme stranden van de Middellandse zee, vlakbij badplaatsen met gezellige boulevards, terrasjes en winkeltjes. Het zwemparadijs van camping Les Sables d’Or is echt immens, tien glijbanen, een gigantisch piratenschip, jacuzzi, golfslagbad, surfspot en wildwaterbaan!

La Torre del Sol, Spanje

Deze camping bevindt zich op een prachtig plekje aan zee met, natuurlijk, een prachtig zwemparadijs. De zwembaden lijken net een tropisch paradijs met een reuze jacuzzi voor 35 personen, een sauna, drie lagune zwembaden, kinderbad en dan niet te vergeten, de sfeer. Palmbomen, mooie tegels, bijzondere vormen van de zwembaden en zelfs een midgetgolfbaan over het water. Het animatieteam op deze camping pakt ook groots uit. Alles is bij de hand, perfecte plek voor een top vakantie!

torre del sol

Domaine de la Dragonnière, Frankrijk

Grote zwembaden, zoals buiten als overdekt met speeltuinfaciliteiten in het water voor kinderen. Aan het zwembad is een terras/restaurant waar je kan genieten van een wijntje, omdat deze hier toch wel heel lekker zijn, en een borreltje. Ook camping Domaine de la Dragonnière ligt aan zee en elke ochtend sta je voor de keuze: strand, zee en ruige rotsen, of zwembad in, zwembad uit? De locatie is ontzettend mooi en de Middellandse zee (op vijf km afstand) is hier ontzettend mooi.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl