Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping in het Reestdal op familiecamping De Vossenburcht

Het Reestdal: een schitterend, eeuwenoud, idyllisch stukje natuur op de grens van de provincies Overijssel en Drenthe. Het riviertje de Reest kronkelt zich een weg door het landschap dat afgewisseld wordt door heide, bossen en bloemrijke weiden. Hier ligt ook familiecamping De Vossenburcht, aan de rand van het dorpje IJhorst. Midden in een bosrijke omgeving, perfect voor de mooiste fiets- en wandeltochten. Ook voor diverse uitstapjes heeft familiecamping De Vossenburcht een centrale ligging. Zo kun je bijvoorbeeld een dagje naar Staphorst, op avontuur in Wildlands, naar Slagharen of Expedition Outdoor.

De Vossenburcht is een echte familiecamping, met top faciliteiten en volop vermaak voor de kids. Het hele seizoen organiseert het enthousiaste animatieteam de allerleukste activiteiten voor jonge en oud. Het terrein van de camping staat ook vol met leuke speeltoestellen en bij het zwembad is er ook een grote speeltuin waar zij zich helemaal kunnen uitleven met hun vriendjes.

spelen familiecamping de vossenburcht

Glamping op De Vossenburcht

Naast de royale kampeerplaatsen, kun je op De Vossenburcht ook verschillende glamping accommodaties huren. Zo geniet je van een fijne vakantie met in alle luxe, met tegelijkertijd toch het authentieke kampeergevoel. Ideaal voor met z’n viertjes is de Trekkershut of Reestcottage. De luxe Tenthuis Lodge en gloednieuwe Boomhut zijn geschikt voor maximaal vijf personen. Familiecamping De Vossenburcht heeft een gloednieuw, luxe sanitairgebouw met speciale baby- en kindervoorzieningen. De voorzieningen zijn schoon en van perfecte kwaliteit. Als je kiest voor de Reestcottage of Boomhut, hoef je geen gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen op de camping. Deze accommodaties beschikken namelijk over een eigen badkamer! Alle glamping accommodaties hebben een mooie veranda zodat je lang kunt genieten van de heerlijke zomeravonden in de mooie natuur van Het Reestdal.

Wist je dat De Vossenburcht één van de drie River Flight campings is? Bij dit concept kun je campinghoppen in Overijssel en op deze manier de mooiste plekjes van de provincie ontdekken.

reestcottage de vossenburcht

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl