Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

De mooiste glampings op Sardinië

Sardinië: het Italiaanse eiland van witte strandjes en lichtblauwe zee. Maar ook: het Italiaanse eiland van campings! Wist je dat op Sardinië heerlijk kunt kamperen, vaak direct aan zee? Wij geven je graag wat tips voor glamperen op Sardinië.

Camping Village 4 Mori

Een camping waar de Italianen zelf ook graag komen? Dat moet wel een goede camping zijn! Camping Village 4 Mori is populair onder de eigen bevolking, en niet zonder reden. Deze mooie camping met een heerlijk eigen zwembad grenst ook nog eens aan de prachtige kuststroken van Sardinie. Ook leuk: het animatieteam geeft de kinderen de tijd van hun leven!

Boek je vakantie op camping Village 4 Mori!

Camping Villaggio Spinnaker

Op zoek naar een wat rustigere camping, waar het massatoerisme niet te zien is? Logeer dan op camping Villaggio Spinnaker! Deze camping ligt vrij beschut onder mooie pijnbomen en aan de prachtige kust van Sardinië. Na een dagje waterpret kun je met het gezin heerlijk bijkomen in het goede restaurant, dat in de regio zelfs bekend staat om de goede kwaliteit en service.

Boek je vakantie bij camping Villaggio Spinnaker!

Camping Torre del Porticciolo

Aan de noordwestkant van het Italiaanse eiland Sardinië ligt camping Torre del Porticciolo, op slechts 150 meter van de mooie kusten van het eiland. Het strand waaraan de camping grenst is kindvriendelijk en ideaal voor snorkelaars. Op de camping zelf is zwemmen uiteraard ook mogelijk, in het grote zwembad en voor de kleintjes in het kinderbad.

Boek je vakantie op camping Torre del Porticciolo!

Camping Laguna Blu

In een prachtig groene omgeving van pijnbomen en eucalyptusbomen ligt camping Laguna Blu, direct grenzend aan zee. Deze compleet gerenoveerde camping is een heerlijke uitvalsbasis voor families die houden van leuke activiteiten in de buurt, zoals duiken of snorkelen.

Boek je vakantie op camping Laguna Blu!

torresardinie

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Village 4 Mori

Sardinië, Italië

  • Topanimatie voor iedereen
  • Prachtig zandstrand
  • Boottochten mogelijk

Deze camping ligt direct aan een prachtig zandstrand én heeft mooie zwembaden. Vanaf hier ontdek je de prachtige Costa del Rei Sud.

Blogcategorieën

Glamping.nl