Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

De mooiste strandjes van Sardinië

Dat je op Sardinië niet om de prachtigste strandjes heen kunt, is een gegeven. Een leuk gegeven zelfs! Maar waar vind je nu de allermooiste strandjes? Wij gingen op zoek…

La Pelosa

Niet het grootste strand van Sardinië (330 meter), maar wel érg mooi. Gelegen in het noordwesten van het eiland, vlakbij de plaats Stintino, omringd door het prachtige groene natuurlandschap. La Pelosa heeft werkelijk hagelwit zand en azuurblauw water… Adembenemend! Het strand loopt langzaam af in zee waardoor het een ideaal strand is voor gezinnen met kinderen. Strandbedjes en parasols kun je ter plekke huren, en indien je met de auto komt: parkeren kan er in de buurt! Tijdens lunchtijd zoek je één van de gezellige restaurantjes bij het strand op. Wil je niet alleen maar op je strandbedje luieren? Ontdek dan de onderwaterwereld van La Pelosa: je kunt er heel mooi duiken of snorkelen. Windsurfen en kajakken zijn ook leuke actieve opties!
lapelosa

Spaggia del Principe

Ook een klein strandje, maar daarom niet minder mooi: Spaggia (Italiaans voor strand) del Principe. Te vinden in het noordoosten van Sardinië, in de buurt van het stadje Cala di Volpe. Op 800 meter van het strand kun je je auto kwijt, en een kleine wandeling  langs een rotsachtig weggetje brengt je dan op het prachtige witte zandstrand Spaggia del Principe. Bestel een cocktailtje bij de bar en plof neer op een strandbedje onder een parasol die je ook hier kunt huren. Het strandje van totaal 250 meter wordt in tweeën gedeeld door een prachtige rotsformatie. Het is een mooie plek om te snorkelen: je zult er in het ondiepe water verschillende soorten kleine vissen rustig rond zien zwemmen.
Spiaggia-del-Principe-Cala-di-Volpe-Sardinia

Chia

In het zuiden van Sardinië vind je nog zo’n pareltje: een strand met de naam Chia (750 meter). Gelegen in één van de mooiste ongerepte baaien, achter met groen bedekte duinen, in de buurt van Domus de Maria. Met prachtig perzikkleurig zand en – het verveelt nooit – helderblauw water kun je ook hier optimaal genieten met het hele gezin. De lagune achter Chia is een grote flamingo broedplaats, en als je heel veel geluk hebt, kun je zelfs dolfijnen spotten in de zee. Ook hier kun je lekker luieren op een strandbed, onder een parasol, en is er in de buurt parkeergelegenheid. Chia is één van de beste kitesurf stranden van Sardinië. Windsurfen en kajakken is natuurlijk ook een optie. En tijdens het duiken of snorkelen kijk je je ogen uit!
Wil jij ook genieten op één van deze strandjes en glamperen op het Italiaanse eiland Sardinië? Bekijk hier alle glampings op Sardinië!
chiastrand

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Village 4 Mori

Sardinië, Italië

  • Topanimatie voor iedereen
  • Prachtig zandstrand
  • Boottochten mogelijk

Deze camping ligt direct aan een prachtig zandstrand én heeft mooie zwembaden. Vanaf hier ontdek je de prachtige Costa del Rei Sud.

Pagina delen

8

Beach Garden

Familie Couwenberg, 4 december 2018

Gezellig camping

Gezellige camping met eigen strand en groot zwembad. Prima restaurant, hele dag vers brood. Ruime keus aan afhaalmaaltijden. Goede campingwinkel.

Tips in de omgeving

Canal du Midi, Cap Agde, Beziers.

Bezocht Beach Garden in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl