Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Top 3 luxe restaurants in Saint-Tropez

Saint-Tropez is een van de meest bekende plaatsen aan de Côte d’Azur en is dé vakantiebestemming voor the rich and the famous (en ook voor de echte glampers). Mega luxe jachten dobberen in de haven en beroemdheden kom je hier ongetwijfeld tegen. De dagen vul je op met het kijken naar alle luxe, het flaneren van de mensen, shoppen in de Rue François Sibilli en luieren onder de wiegende palmbomen op het strand. Om de dag helemaal in stijl af te sluiten, schuif je aan in een van de luxe restaurants waar Saint-Tropez rijk aan is. Ga jij op glamping vakantie naar de Côte d’Azur en wil je graag eens eten in een luxe restaurant in Saint-Tropez? In dit blog deel ik mijn top 3 luxe restaurants met je!

La Plage des Jumeaux

In het restaurant van de beachclub La Plage des Jumeaux aan Pampelonne beach is het genieten! Chef-kok Jean Yves Allaire laat je de Mediterrane keuken proeven in een aangename, familiale sfeer. Het terras is besprenkeld met een licht verfrissende nevel en je hebt uitzicht op de azuurblauwe zee van Saint-Tropez. Kinderen en honden genieten mee van de luxe bij La Plage des Jumeaux.

Mijn favoriet uit het menu: gegrilde sardientjes, €24

Nikke Beach

Nikki Beach Saint-Tropez straalt aan alle kanten nieuw geld uit: schoonheid, elegantie, klasse en stijl. Witte linnen gordijnen, een DJ die zorgt voor house muziek en borden vol eten. Het uitgebreide menu bestaat uit heerlijke gerechten met smaken en specerijen uit alle landen. Heerlijke salades, creatieve sushi rollen, originele zeevruchten en langzaam geroosterde vrije uitloop kip. Ik heb al honger gekregen, en jij?

Mijn favoriet uit het menu: Nikki Beach’s BBQ ribs geserveerd met coleslaw en Franse friet, €28

La Vague d’Or

Ga jij voor het super-de-luxe? Dan ben je bij La Vague d’Or zeker op het goede adres. Chef Arnaud Donckele is de jongste drie-Michelin-sterren chef. ‘’Gepassioneerd over de regio, stelt Arnaud Donckele een gastronomische keuken, geïnspireerd door de smaken van de Provence. Een echte ambachtelijke smaak’’. En je hebt hier ook nog eens een TOP uitzicht! Als een restaurant drie Michelin sterren heeft verdiend, wil dit zeggen dat het restaurant het zelfs waars is een reis te maken om hier te gaan eten. Dus hup naar Saint-Tropez!

Mijn favoriet uit het menu: zadel van konijn verpakt in ‘’Claudette Style’’ met bacon en blauwe kreeft, €112

In welk sterrenrestaurant in Saint-Tropez ga jij een vorkje prikken tijdens je glamping vakantie aan de Côte d’Azur?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl