Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Uitgelicht: de Airlodge

De Airlodge is een bijzondere accommodatie op de camping, het is er namelijk één met twee verdiepingen. Deze glampingaccommodatie is daarmee een échte blikvanger op de camping. Dubbel zoveel kampeerpret!

Stel je voor: vanuit je comfortabele tweepersoonsbed de sterrenhemel bewonderen… Het kan in de ruime, houten Airlodge (24 m²). Deze wel heel bijzondere accommodatie bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond is een compleet ingerichte keuken, en een badkamer met douche en toilet. De kinderen zullen hun slaapplek fantastisch vinden: een echte bedstee! Via een trap kom je op de eerste verdieping, waar een ruim tweepersoonsbed staat.

De Airlodge is ruim ingericht en heeft een compleet ingerichte keuken en een fraaie eethoek. Op het houten terras kun je heerlijk een boekje lezen op één van de twee ligstoelen, onder de parasol. Er staat ook een tafel met vier stoelen en twee luxe tuinstoelen. In de Airlodge zul je op een luxe en comfortabele manier vakantie vieren!

Probeer de Airlodge uit op bijvoorbeeld:

  • Molino a Fuoco, een rustgevende familiecamping aan de Etruskische kust. Dicht bij het strand én omringd door mooie natuur. Met nieuw aangelegd zwembad en genoeg (kinder)faciliteiten. Iets verderop bevinden zich de bekende wereldsteden Siena, Florence, Pisa en Rome.
  • Orlando in Chianti, gelegen in de Chianti-streek, waar de lekkerste Toscaanse wijnen worden gemaakt. De camping is een plek met veel rust en natuur, maar ligt ook in de buurt van beroemde steden als Florence en Siena. Een heerlijke camping voor gezinnen met kinderen.
  • Camping Weekend, een prachtige camping aan het Gardameer in Italië. Met heerlijk zwembad en mascotte Scotty voor de kids. De kinderen worden vermaakt door het internationale animatieteam. Deze camping is een prima uitgangspunt voor een bezoek aan Verona, Salò, Desenzano of Sirmione en heeft vooral ’s avonds een prachtig uitzicht op Salò.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Camping l’Ardechois

Ardèche, Frankrijk

  • Rustig gelegen
  • Natuurrijke omgeving
  • Persoonlijk karakter

Camping l’Ardechois is een rustig gelegen, kleine vijf-sterren familiecamping in een natuurlijke omgeving direct aan de Ardèche.

Pagina delen

Glamping.nl