Populair blog: Top 5 glamping in Italië
  • Volg Glamping.nl

Laat je inspireren

Over ons

''We inspireren je graag met verhalen over glamping en de mooiste bestemmingen. Benieuwd naar wie wij zijn? Dat lees je hier!''

Over ons

Inspiratie over de modernste manier van kamperen: glamperen!

Glamping.nl is een blog vol met reisinspiratie over luxe kamperen aangevuld met de leukste geselecteerde bestemmingen. Bovendien kan je direct boeken bij de bij ons aangesloten aanbieders. De term glamping is sinds een aantal jaar van ‘hip woord’ uitgegroeid tot een verzamelnaam voor een bepaald soort vakantie waarbij de voordelen van luxe en camping hand in hand gaan. Wekelijks proberen we onze lezers te inspireren met de mooiste verhalen, handige tips en leukste bestemmingen.

Glamping.nl is opgericht door Richard Otten en Suzan Brieffies. We willen met dit blog vooral mensen inspireren die nog nooit hebben gekampeerd, om voor een glamping vakantie te kiezen. Een vakantie op de camping is lang niet meer ‘met een wc-rol onder je arm naar het sanitair-gebouw lopen’. Als je kiest voor glamping, kies je voor luxe en comfort van een hotel, maar dan wel midden in de natuur en op adembenemende locaties.

Onze community manager

Momenteel wordt het blog beheerd door community manager Suzan Brieffies. Ze heeft o.a. gewerkt als community manager bij Team4Animation en heeft ook geblogd ook bij Vacanceselect en Vakantieboulevard. Zij wordt geholpen door een vaste groep bloggers.

”Ik vind het enorm leuk om telkens nieuwe accommodaties en bestemmingen op te zoeken en hierover te schrijven. Op Glamping.nl is mijn doel zoveel mogelijk mensen te inspireren om ook voor deze unieke vorm van vakantie te kiezen. Als door één van mijn verhalen mensen kiezen voor glamping is mijn missie geslaagd!”

Heb je een vraag voor Suzan? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mailtje naar suzan@blogs4travel.nl

We staan open voor campings en aanbieders van glamping accommodaties om zichzelf te promoten op de website. Vind je dat jouw glamping(accommodatie) op onze site moet staan? Meld je glamping hier aan.

Daarnaast zijn we ook te vinden op Facebook, Twitter en Instagram.

over ons

Blogs4Travel

Als onderdeel van Blogs4Travel willen we vakantiegangers inspireren die nog nooit hebben gekampeerd kennis laten maken met glamping. Glamping.nl maakt samen met onder andere Gardameer.nl en Kids-Campings.com deel uit van het portfolio van Blogs4Travel.

Blogs4Travel is een online adviesbureau dat bedrijven en bloggers, vloggers en social influencers in de reiswereld verbindt door de kracht van content. Met onze labels, of labels van klanten, zetten we nieuwe communities op om bedrijven en bloggers dichter bij elkaar brengen.

blogs4travel

Meer nieuws en informatie over Glamping.nl vind je op

Glamping.nl