Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3 luxe boomhutten buiten Europa

Wanneer je op vakantie gaat buiten Europa, kom je vaak prachtige landschappen en natuurgebieden tegen. Hoe heerlijk is het dan om elke ochtend midden in deze natuur wakker te worden met een schitterend uitzicht? Als je geluk hebt spot je nog wat wilde dieren of vogels terwijl je ontbijt op het terras van je luxe boomhut. In dit blog vertel ik over drie unieke boomhutten buiten Europa.

Cypress Valley Canopy Tours

Bij Cypress Valley Canopy Tours in Texas kun je terecht voor je dosis adrenaline. Deze glamping accommodatie is namelijk gespecialiseerd in ziplines. Als je het extra spannend wilt maken, is het zelfs mogelijk om ’s nachts te ziplinen. Je verblijft op deze glamping in een luxe boomhut tussen de cipresbomen. Op slechts 50 kilometer van de hoofdstad Austin, bevind je je toch midden in de natuur. Vanaf het buitenterras van je boomhut spot je verschillende wilde dieren, vogelsoorten en vlinders. De boomhut is uitgerust met een privébadkamer met buitendouche en zelfs airconditioning.

Foto van Cypress Valley Canopy Tours

Elewana Tarangire Treetops

Voor iemand die net zoveel van olifanten houdt als ik, is Elewana Tarangire Treetops een droomaccommodatie. De glamping grenst namelijk aan het Tarangire National Park Tanzania, waar maar liefst 3000 olifanten zitten! Er worden vanuit de accommodatie excursies georganiseerd naar het park waar je de olifanten en andere wilde dieren kunt spotten. Ook worden er dorpsbezoeken georganiseerd waarbij je een dag kunt doorbrengen met de lokale bevolking. Je slaapt in ruime boomhutten met een dubbele douche en een privébalkon, hoog in de 1000 jaar oude baobab bomen.

Foto van Elewana Tarangire Treetops

Khao Sok Tree House

Een locatie in Azië kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Bij Khao Sok Tree House in Thailand kun je verblijven in verschillende soorten luxe boomhutten tot op wel 15 meter hoogte. Er worden verschillende tours georganiseerd naar de Khao Sok National Park, Cheow Lan Lake en Klong Phanon. Verder kun je kanoën, ziplinen en op nachtsafari. Heb je even geen zin om er op uit te gaan, dan kun je heerlijk relaxen aan het zwembad.

Foto van Khao Sok Tree House

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl