Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x bijzonder overnachten bij Natuurhuisje

Er even tussenuit met je partner? Overnachten in een knusse glampingaccommodatie middenin de natuur. Samen wakker worden onder het genot van een heerlijk ontbijtje met uitzicht op de natuur en het geluid van fluitende vogeltjes. Zie jij dit ook wel zitten? Dan is Natuurhuisje iets voor jou. Ik koos mijn persoonlijke favorieten uit: bijzonder overnachten in de natuur met zijn tweetjes!

1. Niets dan vrijheid in L’adret

Zijn jullie een avontuurlijk stel en kunnen jullie wat privacy, rust en natuur wel waarderen? In de Franse Alpen overnacht je in een Yurt. Buren? Die bevinden zich pas op honderd meter afstand. Zo kun je zonder zorgen gebruik maken van de buitendouche. Dit natuurhuisje bevindt zich nabij het bos. Ga op pad met zijn tweetjes en spot herten en vossen. Of trek eropuit naar de nabij gelegen grotten.

in de natuur met zijn tweetjes, natuurhuisje in L'adret

Foto van Natuurhuisje in L’Adret via Natuurhuisje

2. in de olijfgaard in Mas de Barberans

Op naar Spanje waar je vlakbij het dorp Mas de Barberans overnacht in een olijfgaard! Bezoek dit natuurhuisje in de zomer zodat je optimaal gebruik kunt maken van je buitenkeuken én niet te vergeten je eigen dompelbad. Samen genieten van alle rust en natuur. Toch wel een beetje een ervaring om nooit meer te vergeten. Blijf je bij je natuurhuisje dan kun je van niets anders genieten dan elkaar. Maar wil je even wat meer mensen om je heen? Dan sta je zo in Mas de Barberans.

Natuurhuisje Mas de barberans, in de natuur met zijn tweetjes

Foto van Natuurhuisje in Mas de Barberans via Natuurhuisje

3. Sterren kijken in Fisenne

Stiekem toch wel mijn absolute favoriet. Want wat is er nu romantischer en bijzonderder dan sterren kijken? In Fisenne in België slaap je in een bubbel. Je slaapt op een heerlijk bed met sfeerverlichting en donsdeken, super romantisch! Het meest bijzondere is dat je vanuit je bed urenlang staart naar de sterrenhemel. Dat alles terwijl je heerlijk warm ligt en omgeven bent door de prachtige natuur van de Belgische Ardennen. Do we need to say more?

natuurhuisje in fisenne, in de natuur met zijn tweetjes - natuurhuisje

Foto van Natuurhuisje in Fisenne via Natuurhuisje

Welk natuurhuisje is jouw favoriet? Bekijk hier het volledige aanbod aan Natuurhuisjes.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl