Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x kindvriendelijk glamperen

Vakantie is op zich al een feest, maar de beste gezinsvakantie vind je op kindvriendelijke campings. Hier zullen de kinderen zich optimaal vermaken, en dat betekent dat ook jij aan je rust toekomst. Glamping.nl selecteert voor jou drie nieuwe kindvriendelijke campings.

Camping le Vaubarlet

Le Vaubarlet is een redelijk kleine camping met 131 staanplaatsen. Deze camping heeft Nederlandse animatie van de Lenny Club, een keten die animatie organiseert waarbij mascotte Lenny de Vos centraal staat. Het animatieteam bestaat uit twee personen, en zij organiseren in het hoogseizoen iedere dag weer nieuwe activiteiten. De camping zelf is met het aparte kinderbadje en het privéstrandje aan een rivier ook erg kindvriendelijk. In de omgeving kun je ponyrijden, maar ook kanotochten maken. Verder liggen in de buurt twee grote meren, Barrage de Lavalette en Champclause.

Boek je vakantie op camping le Vaubarlet

Camping les Alicourts

Les Alicourts in de Loire is een grotere camping. Door deze grootte bestaat het animatieteam uit meer personen, maar ook hier zullen wat Nederlanders bij zitten. Op Les Alicourts is een babyclub, een miniclub en een tienerclub, zodat ieder kind zich kan vermaken. Als de dag zonder animatieteam willen doorbrengen, is daar op Les Alicourts ook genoeg gelegenheid voor. Ze kunnen pingpongen, minigolfen, tennissen of skaten in het speciale skatepark. Voor de allerkleinsten is er een speeltuin, de wat ouderen kunnen een fiets huren op deze camping.

Boek je vakantie op camping Les Alicourts

Camping le Sérignan Plage

Le Sérignan Plage is een grote camping, en daardoor vind je alles wat je nodig hebt op het terrein zelf. Ze hebben winkeltjes, supermarkten, fietsverhuur en nog veel meer. Le Sérignan Plage behoort tot de kindvriendelijke campings omdat er ieder jaar ook een aantal Nederlanders in het animatieteam zitten. Dit animatieteam is enorm groot, en verzorgt daarom ook grote shows en musicals ’s avonds. Ook ouders hoeven zich hier dus niet te vervelen! Verder heeft de camping een binnen- en buitenbad, een grote speeltuin en heel veel sportmogelijkheden.

Boek je vakantie op camping le Sérignan Plage

Meer kindvriendelijke kamperen? Lees het vorige blog over kindvriendelijke glampings hier.

coco4

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Le Sérignan Plage

Languedoc-Roussillon, Frankrijk

  • Water- en wellnessparadijs
  • Aan de kust
  • Oude Romeinse stijl

Verblijf in het Franse Languedoc-Roussillon en heb de vakantie van je leven bij le Sérignan Plage, een luxe accommodatie met een heus zwemparadijs, een grote indoorspeeltuin en vele activiteiten als paardrijden, wellness en een animatieteam.

Pagina delen

Categorieën

Glamping.nl