Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

5 handige websites voor je glampingvakantie

Iedere week lees je op Glamping.nl de leukste en meest inspirerende blogs over glamping met daarin allerlei tips en to do’s. Maar aangezien je nooit genoeg informatie kan hebben over jouw vakantie(bestemming), zet ik in dit blog een aantal handige websites op een rij. Zo ga je voorbereid op glampingvakantie!

Handige websites - glamping.nl

Foto via Frank Vessia van Unsplash

Wikivoyage

Twijfel je nog of je op glampingvakantie wilt naar het Italiaanse San Marino of toch naar de Auvergne in Frankrijk? Dan biedt Wikivoyage de oplossing! De website werkt heel simpel; je voert een willekeurige bestemming in en vervolgens komt er allerlei handige informatie naar voren over die bestemming. Een ideale manier om een goede indruk te krijgen over de cultuur en te weten wanneer je mee kunt feesten op lokale feestdagen.

Budget Your Trip

Budget is niet geheel onbelangrijk als je van plan bent om een glampingvakantie te gaan vieren. Daarom is het handig om van te voren een planning te maken van hoeveel budget je denkt nodig te gaan hebben. Ook biedt Budget Your Trip jou een overzicht van de gemiddelde besteding op een locatie. Zo weet je wat je ongeveer nodig zal gaan hebben. Handig!

Handige websites - Glamping.nl

Foto van Fabian Blanc via Unsplash

Get Your Guide

Tijdens je verblijf in de mooiste glampingaccommodatie wil je natuurlijk ook wel eens wat ondernemen. Met Get Your Guide krijg je een uitgebreid overzicht van de activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt. Voor iedere reiziger wat wils, aangezien het aanbod enorm is. Het voordeel is dat je vooraf al boekt en betaalt, waardoor je niet in lange rijen hoeft te staan op de bestemming zelf. Bovendien hoef je eenmaal daar niet op zoek te gaan naar tickets.

Weeronline

Voordat je naar je vakantiebestemming vertrekt is het natuurlijk handig om een idee te krijgen van de actuele temperaturen en wat voor soort weer je kunt verwachten tijdens je glampingvakantie. Je wilt natuurlijk niet met lange mouwen lopen terwijl het dertig graden is. Wat vooral fijn is, is dat Weeronline ook de zonkracht aangeeft. Zo weet je dat je je op de ene dag misschien iets vaker in moet smeren dan de andere dag.

Handige websites - glamping.nl

Foto van Jude Beck via Unsplash

Douane Reizen Belastingdienst

Op de Douane Reizen website vind je vooral praktische informatie die minstens net zo belangrijk is. Dit zijn zaken zoals wat je wel en niet het land in- en uit mag voeren tot aan wat voor soort legitimatiebewijs en inentingen je nodig hebt. Ook is hier een app van, waarin je valuta kunt omrekenen.

Dit waren mijn handige websites die de voorbereiding en de reis zelf een stuk makkelijker maken. Ben jij nog op zoek naar een glampingaccommodatie? Klik dan hier

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

Lac de Miel

Familie Maveau, 18 oktober 2016

Rustige camping

Een leuke ruime rustige camping. De camping is proper onderhouden. Je kan elke dag vers brood krijgen (na bestelling). Een minpuntje in het winkeltje was er weinig voorradig.

Omgeving tips

Mooie rustige omgeving. Markt met plaatselijke producten, bv. vlees, die je dan zelf ter plaatse kan bakken op de barbecue.

Bezocht Lac de Miel in september 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl