Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

A glampingflight to Lowlands Paradise

Afgelopen weekend bracht ik samen met mijn vriend een bezoekje aan Lowlands op uitnodiging van Campsolutions. Ook dit jaar zetten zij de Gllampcamp Deluxe op waar wij hartelijk welkom werden geheten door Campingburgemeester Jan. In welke accommodatie wij verbleven en wat onze ervaring was met de Gllampcamp Deluxe? Lees mee!

Gllampcamp Deluxe Lowlands Campsolutions Awaji glamping op Lowlands

Foto van de Bioko

Een warm welkom op de Gllampcamp Deluxe

En dit warme welkom begint al voordat je het glampingterrein opkomt. Als gast van de Gllampcamp Deluxe krijg je namelijk ook gratis toegang tot de parkeerplaats vlakbij de glamping, waardoor je niet ver hoeft te lopen naar de ingang. En waar je normaal gesproken sleept met hordes aan spullen, denk aan een slaapzak, tent etc. hoef je nu enkel je goede humeur en mooiste festivaloutfits in te pakken: een groot voordeel als je het mij vraagt. Eenmaal bij de Gllampcamp aangekomen, wacht er nog een vrolijke verrassing: een hartelijk welkom van Campingburgemeester Jan.

Campingburgemeester Jan Gllampcamp Deluxe Lowlands

Foto van het inchecken met Campingburgemeester Jan

Campingburgemeester Jan: het hart van de Gllampcamp Deluxe

Campingburgemeester Jan is al vijf jaar het boegbeeld op het glampingterrein van Campsolutions, zowel op Lowlands als op Down The Rabbit Hole is hij inmiddels een bekend icoon. Veel glampinggasten keren vaker terug op het glampingterrein en delen graag hun verhalen met Jan. Zelf slaapt hij uiteraard ook in een van de glampingaccommodaties op het terrein. Deze keer is dat de Room45 met eigen sanitair. Een soort minihotelkamertje voor jezelf en dat bevalt hem zeer goed.

Awaji Campsolutions Lowlands Gllampcamp Deluxe

Foto van de Awaji

Maar zijn persoonlijke favoriet? Dat is toch de Awaji. Ik begrijp wel waarom, want alleen al de vrolijke uitstraling van deze tent is een bezoekje waard. Wat hij het leukst vindt aan Lowlands is de sfeer die er hangt. Aangezien je voor Lowlands enkel een weekendticket kunt kopen, heb je hier namelijk meteen een gezellig campingsfeertje hangen.

Gllampcamp Deluxe Lowlands Campsolutions Air

Foto van de Air

Onze accommodatie voor het weekend: de Air

En dan is het tijd om naar onze eigen accommodatie te gaan: de Air. Een knusse accommodatie voor twee personen waar je binnenstapt in een slaapkamer met kleedje, echte bedden en gezellige lampjes. Ook de beschikking over stroom is een grote plus, want je telefoon is natuurlijk onmisbaar als je op een festival rondloopt. De tenten zijn zo opgezet dat je gemakkelijk een praatje aanknoopt met je buren, iets wat de festivalsfeer ten goede komt. De sfeer zit er dan ook meteen al goed in, want we hebben gezellige overburen. Voor hen is het de tweede keer op het glampingterrein van Lowlands en ze willen niet meer anders. Zeker omdat het weer in Nederland nog wel eens te wensen overlaat, is zo’n glampingaccommodatie echt een uitkomst. Een droog verblijf én een goede nachtrust. Ook hebben ze nog een goede tip voor de organisatie om bezoekerspasjes uit te delen voor het glampingterrein, zodat ze hun vrienden die op de camping staan ook kunnen laten zien waar ze slapen. Wellicht een ideetje voor volgend jaar? Als echte lowlandskenners geven ze ons daarnaast nog wat leuke tips voor het weekend, zodat we weten waar we moeten zijn.

Gllampcamp Deluxe Lowlands Campsolutions Air

Foto van de Air

Zo’n 4200 glampinggasten voor de ultieme festivalexperience

In totaal zorgt de organisatie dat er rond de 1400 glampingaccommodaties voor je klaar staan in drie weken tijd. Lowlands is een van de festivals waarop Campsolutions fullservice levert, ook al het personeel dat je terugziet op de Gllampcamp is dus vanuit hen geregeld. Het glampingterrein is opgedeeld in twee delen: De Gllampcamp Basic & De Gllampcamp Deluxe, waar je bij de Deluxe ook toegang hebt tot eigen sanitair en een ticket ontvangt voor de parkeerplaats. Waar het personeel van Campsolutions zelf slaapt? In hun eigen verbouwde trailer.

Gllampcamp Deluxe Lowlands Campsolutions

Foto van de Flores

Een rondje over de Gllampcamp Deluxe

Natuurlijk waren wij razend benieuwd naar de verschillende accommodaties, dus liepen we direct een rondje over het terrein. Van tipi’s tot aan yurts en van accommodaties voor twee personen tot aan accommodaties voor je hele vriendengroep: er is een divers aanbod met voor elk wat wils. En natuurlijk zou het geen glamping zijn als je niet over een aantal leuke extra services beschikt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ontbijt-op-bed-service? Lekker rustig bij je accommodatie ontbijten zonder in de rij te staan voor je eerste kopje koffie. Maar ook de speciale make-up kamer vol spiegels valt in de smaak, want zeg nou zelf op een festival wil je er perfect uitzien, toch?

Andere fijne bijkomstigheden zijn de heerlijke hangmatten waar je tussendoor even tot rust kunt komen, het eigen sanitairgebouw die alleen toegankelijk is voor gasten van de Gllampcamp en de gezellige binnenplaats waar je een lekker ontbijtje kunt scoren zonder lang in de rij te staan. Met een beetje geluk kun je ook nog een aantal bekende Nederlanders spotten. In een rondje over de Gllampcamp kwamen wij onder andere Peter Pannekoek, Tim Hofman en Manuel Broekman tegen.

Gllampcamp Deluxe binnenplaats Campsolutions Lowlands

Foto van de binnenplaats

Van extra luxe op de Gllampcamp naar luxe op het festivalterrein

Lowlands is een van de grootst opgezette festivals van Nederland met veel verschillende stages waar je uit kunt kiezen. Vanaf de Gllampcamp is het slechts 10 minuten lopen naar de ingang van het festivalterrein, je kunt dus gemakkelijk even op en neer naar je tent. Niet dat dat nodig is, want op het festivalterrein zelf vind je volop vertier. Lowlands is veel meer dan alleen een muziekfestival en dat zie je in alles terug. Zo is er een heuse wellness bij het meertje op het terrein, maar vind je ook genoeg plekjes waar je even neer kunt ploffen in een zitzak of op een terrasje met je vrienden kunt gaan zitten. Ook lijkt het dankzij de grootte van het terrein, nooit te druk op Lowlands en kun je zonder zorgen van je favoriete artiest genieten. Al met al een zeer geslaagde ervaring en ons zie je zeker nog eens terug!

Foto van Lowlands terrein

Foto van het Lowlands Festival

Wil je meer informatie over glamping op een festival of ben je benieuwd naar de rest van de accommodaties van Campsolutions? Neem dan zeker even een kijkje op hun website.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

Green Garden

Familie Kreike, 16 februari 2016

Top camping!

Personeel Camping Green Garden is zeer behulpzaam. Een goede tafel in een restaurant reserveren is geen probleem. Men loopt zelf even naar de caravan toe om e.e.a. te bevestigen. Een trapleuning maken? De volgende dag staat er een monteur om deze te realiseren. Green Garden ligt centraal tussen de gezellige plaatsjes Sirolo en Numana. Strandservice is ook goed geregeld. En, alhoewel de oven klein is… als je vroeg bent eet je heerlijke nog warme verse croissantjes!

Bezocht Green Garden in juli 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl