Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Abracadaroom

Bijzonder verblijven met Abracadaroom

Een unieke ervaring midden in de natuur? Bij Abracadabraroom ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een echte belevenis. Zo kun je kiezen tussen de meest bijzondere glampingaccommodaties zoals boomhutten, wijnvaten, tipi’s, watervilla’s en bubbels. Niet alleen het aanbod is zeer divers, de bestemmingen liggen ook nog eens verspreid over heel Frankrijk. Vind jouw ideale accommodatie en laat je betoveren door de magie van Abracadaroom.

Een vakantie met thema

Hoewel de website in het begin bestond uit een simpele lijst van bijzondere accommodaties in Frankrijk, is het tegenwoordig een van de grootste websites op de Franse glampingmarkt. Dat is niet verwonderlijk, aangezien je verblijf een belevenis op zich is.

Om de beleving compleet te maken hebben de accomodaties ieder een eigen thema. Zo wordt zowel de dag als de nacht een feestje tijdens de vakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van glampingaccommodaties op een wellness en massage locatie, waarbij je beschikt over een eigen jacuzzi of hottub in de buurt en ook nog eens de mogelijkheid hebt om je te laten masseren? Of een accommodatie voor wijnliefhebbers die gelegen is in de buurt van wijnvelden? Daarnaast is er nog veel meer aanbod: voor eco-toerisme tot aan luxe vakanties. Het moge duidelijk zijn: bij Abracadaroom is er voor ieder type vakantieganger een geschikt soort accommodatie.

Belang van natuurbehoud bij Abracadaroom

Abracadaroom is niet alleen uit op winst, ze zijn ook betrokken bij het behoud van de natuur. Ze weten als geen ander dat ze hun bestaansrecht ontlenen aan de natuur. Daarom steunen ze het mileu- en ontwikkelingsprogramma van Planète Urgence. Planète Urgence biedt ondersteuning aan lokale organisaties die zich inzetten bij het beschermen van het milieu.

Daarnaast laat Abracadaroom zien dat ze echt betrokken zijn bij het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen door bij iedere boeking een boom te planten. Ook jij draagt dus een steentje bij met jouw boeking.

Pagina delen

Glamping.nl