Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Ardoer

Buiten zijn zoals jij dat wilt!

De campings en vakantieparken die aangesloten zijn bij Ardoer zijn zelfstandig. Ardoer vindt kwaliteit, zekerheid in prijs en gastvrijheid belangrijk en dit zijn dan ook punten waar alle aangesloten campings en vakantieparken aan voldoen. Ieder Ardoer park is anders en onderscheidt zich, waardoor er voor elk wat wils is. De parken hebben een eigen identiteit, mooie locaties, nette kampeerplaatsen en er is een verrassend aanbod aan huuraccommodaties.

Glamping bij Ardoer

Tijdens een glamping ervaring bij Ardoer zal het je aan niets ontbreken. Alle glamping accommodaties beschikken namelijk over eigen sanitair, een compleet ingerichte keuken, een privéterras met meubels, comfortabele bedden en een ruim opgezette inrichting. Je kunt bijvoorbeeld glampen in een Strandlodge, Safaritent, Tentvilla, Zwerfhut XL of Lodgetent. Daarnaast zijn er ook bijzondere huuraccommodaties zoals de Pod, Tipi, Boomtent, Artcamp, Boomhut en je kunt zelfs slapen in een Helikopter! Dus voor een onvergetelijke glamping ervaring zit je bij Ardoer helemaal goed.

Pagina delen

Onze favoriete Ardoer bestemmingen

’t Akkertien

Overijssel, Nederland

  • Verblijf in een helikopter
  • Overdekt zwembad
  • Excursies in de omgeving

Op vakantiepark 't Akkertien kun je overnachten in een bijzondere glamping accommodatie, namelijk een omgetoverde helikopter!

Diana Heide

Drenthe, Nederland

  • Een eigen wandelgebied
  • Een strandbad
  • Glamping in een bos

Op vakantie in eigen land, waar je veel activiteiten kunt ondernemen? Dan is Diana Heide in de bossen van Drenthe een absolute aanrader!

Glamping.nl