Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

BoerenBed

Sfeervol logeren bij de boer

Een luxe familievakantie op het platteland? Dan ben je bij BoerenBed aan het juiste adres. BoerenBed heeft diverse locaties in zijn aanbod, waardoor er voor een ieder wel een fijn vakantieadresje te vinden is. Ook buiten Nederland! Tijdens zo’n boerderijvakantie krijg je een kijkje in het leven van de boer. BoerenBed is namelijk gevestigd bij werkende agrarische bedrijven, waar je vaak ook een boerderijwinkel vindt met heerlijke regionale producten. Een glamping vakantie op het platteland staat in het teken van genieten. Niets moet, alles mag!

Het bijzondere aan logeren bij de boer

Het bijzondere gewoon maken, dat is het geheim van BoerenBed. Logeren in een tent en tegelijkertijd leren waar melk vandaan komt klinkt misschien basic, maar niets is minder waar! Sfeer, luxe en de essentie van het leven komen bij BoerenBed allemaal samen. Even weg van alle dagelijkse drukte en echt even focussen op elkaar, juist in deze hectische tijd is dat haast noodzakelijk. Op alle locaties van BoerenBed zul je jezelf prima vermaken op de boerderij een alle ins en outs ontdekken van het boerenleven. En het contact met de buitenwereld? Dat zul je beslist niet missen!

De accommodaties van BoerenBed

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij BoerenBed. De luxe tenten zijn ruim, comfortabel en sfeervol ingericht. De precieze uitvoering van de tent kan per bestemming verschillen, wél hebben alle luxe accommodaties eigen houtvuur, stromend water en genoeg slaapplaatsen voor 5 volwassenen en een kind. De accommodaties zijn voorzien van alle keuken- en slaapbenodigdheden, je hoeft dus niets mee te nemen van huis. En elektriciteit? Dat laten jullie thuis achter. Zo heb je dus echt even tijd om te genieten van het samenzijn in de natuur. Bovendien beschikken sommige boerderijen zelfs over een hottub naast de tenthuisjes. Hier kun je heerlijk in relaxen samen met je reisgezelschap. Wat wil je nog meer?

Pagina delen

Glamping.nl