Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Canopy & Stars

Glampen in unieke accommodaties hoog in de bomen en op het vaste land

Kies je voor Canopy & Stars? Dan kies je voor luxe en comfort met een unieke twist. Door hun inspirerende accommodaties in Europa en in het Verenigd Koninkrijk, zit er zeker weten een geschikte accommodatie bij voor jou! Kies je voor de mooie Franse natuur, zonnige Portugal, het Verenigd Koninkrijk of ga je toch voor Italië of Spanje? Bij Canopy & Stars ga je heerlijke dagen meemaken, met of zonder de kids! Voor welke Canopy & Stars bestemming kies jij?

Een unieke ervaring rijker bij Canopy & Stars

Voor je een vakantie gaat boeken bij Canopy & Stars, moet je eerst nog bedenken voor welke accommodatie je gaat. Eén ding is al wel zeker: jij gaat een unieke ervaring rijker worden. In hoge Treehouse accommodaties verblijf je als het ware in een luxe boomhut. Zo hebben sommige Treehouses ook nog eens een jacuzzi. Klinkt dit niet geweldig? Verder kun je ook nog ervoor kiezen om te verblijven in tenten en cabines. Van Tipi tenten tot comfortabele cabines en knusse wagons, de keuze is aan jou! Zo word je in elke accommodatie voorzien van de basisbehoeften, kun je iedere morgen jouw ontbijt omhoog hijsen als je voor een boomhut kiest en geniet je van alle luxe en comfort in de overige accommodaties. Koken kun je in de buitenlucht doen en wanneer het weer lekker meezit kun je bij sommige accommodaties ook ervoor kiezen om gezellig te gaan barbecuen.

Door de prachtige ligging, de unieke glamping accommodaties en de luxe en comfort in elke accommodatie ga je een zorgeloze en ontspannen vakantie tegemoet. Waar wacht je nog op?

Pagina delen

Glamping.nl