Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Center Parcs

Echt even samen, midden in de natuur

Al 50 jaar brengt Center Parcs mensen samen. Er zijn inmiddels 21 Center Parcs vakantieparken, gelegen op de mooiste plekken in Europa. Regelmatig opent er een nieuw park, tussen de bossen, in de heuvels of aan het water. Met uitvindingen als het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo, de Market Dome en spannende wildwaterbaan is Center Parcs een vernieuwende vakantieaanbieder. Ze gaan met de tijd mee door concepten als de Pony Vakantie en een breed scala aan andere belevingen aan te bieden. Op een Center Parcs vakantiepark ben je écht even samen, middenin de natuur. Met je gezin, familie, met z’n tweetjes of een groep vrienden voel je je al snel thuis. Zomer of winter, binnen of buiten: Center Parcs biedt het hele jaar door vakantieplezier. Je mag ook nog eens maximaal twee huisdieren per cottage meebrengen. Het hele gezin compleet!

Luxe en comfort op Center Parcs

Deze aanbieder heeft unieke accommodaties als een woonboot en boomhuis in de verhuur. Daarnaast hebben de Center Parcs vakantieparken diverse soorten cottages, waaronder de kleurrijke kindercottage met speelhut en glijbaan! De Pony Cottage ligt direct bij de rijbak. Kijk toe hoe je kinderen ‘hun’ pony verzorgen.

De accommodaties zijn van alle moderne gemakken voorzien. Comfortabele bedden, een fijne badkamer en goed ingerichte keuken. Je kunt kiezen uit drie comfortniveaus: Comfort, Premium en VIP. Wist je trouwens dat alle cottages energiezuinig zijn?

Pagina delen

Onze favoriete Center Parcs bestemmingen

Het Meerdal

Limburg, Nederland

  • Kleurrijke kindercottages
  • Verzorg je eigen pony
  • Speel- en zwemparadijs

Een plek waar kinderdromen uitkomen en waar je als ouder zijnde helemaal tot rust kunt komen in de natuur. Plezier voor jong en oud!

Bispinger Heide

Neder-Saksen, Duitsland

  • In de Lüneburger heide
  • Boomhuis of woonboot!
  • Coole kinderactiviteiten

Vanuit het Boomhuis op vakantiepark Bispingerheide heb je het allermooiste uitzicht en een absoluut avontuurlijk verblijf.

De Vossemeren

Limburg, België

  • Bij twee grote meren
  • Natuurgebied Bosland
  • Watersportavonturen

Relax op het strand bij één van de meren, en leef je uit tijdens de vele activiteiten op het park. Er zijn diverse soorten luxe cottages.

Glamping.nl