Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Estivo Travel

Een kleinschalige reisorganisatie met een persoonlijke aanpak

Estivo Travel is een kleinschalige reisorganisatie met kwalitatieve bestemmingen in Italië, Spanje en Kroatië. Hierdoor krijg je altijd een persoonlijke service bij deze aanbieder en kunnen ze garanderen dat alle accommodaties tot in de puntjes verzorgd zijn. Bij Estivo Travel boek je een luxe campingvakantie, waardoor je wel de gezelligheid van de camping hebt, maar net wat meer luxe in je accommodatie. Dat is nog eens genieten!

Een vakantie in Italië

Estivo is het Italiaanse woord voor zomers, en in Italië vind je dan ook fijne bestemmingen van deze aanbieder. De parken waar de accommodaties staan, zijn met veel zorg en aandacht geselecteerd. De bestemmingen zijn ideaal voor een zorgeloze gezinsvakantie vol pret, maar ook rust voor wie daar behoefte aan heeft. Zo hebben zowel de kids als de ouders een fijne vakantie.

Luxe verblijf op de camping

Op de Italiaanse bestemmingen van Estivo Travel verblijf je in de zelf ontwikkelde accommodatie van de aanbieder. De Stacaravan Estivo Premium ziet eruit als een echte cottage, met veel buitenruimte op het terras. Het interieur is modern en heeft een luxe uitstraling. Je beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime keuken en airco. Op het terras kun je relaxen in de loungeset. Dat is nog eens een luxe vakantie in Italië!

Ook jouw droomglamping boeken bij Estivotravel? Als je nu boekt kunt je jouw boeking bij Estivotravel tot 1 mei 2021 altijd kosteloos annuleren of wijzigen. 

Pagina delen

Onze favoriete bestemmingen van Estivo Travel

Park Albatros

Toscane, Italië

  • Sfeervolle camping met animatie
  • Zwemparadijs met 5 zwembaden
  • Schitterende ligging in Toscane

Midden in het prachtige Toscaanse landschap. Met een zwemparadijs van maar liefst 5 zwembaden, volop animatie en luxe accommodaties.

I Pini Family Park

Rome, Italië

  • Ideale ligging nabij Rome
  • Enthousiaste animateurs
  • Accommodaties met twee badkamers

Genieten in een luxe accommodatie met het hele gezin. Hier is vermaak voor jong en oud, en de omgeving is prachtig. Een uitstapje naar Rome is mogelijk.

Glamping.nl