Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

FarmCamps

Luxe logeren bij de boer

Bij FarmCamps weten ze de mooie plekjes in Nederland wel te vinden. Zij zijn specialist op het gebied van het verzorgen van een gezellige familievakantie bij de boer. De boerderijen van FarmCamps zijn gegarandeerd kidsproof en zijn voorzien van alle moderne gemakken om jouw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Op de boerderijen van FarmCamps worden leuke activiteiten voor het hele gezin georganiseerd en kun je natuurlijk ook genieten van de rust en ruimte om je heen. De kids zullen het fantastisch vinden om lekker te ravotten en te knuffelen met de kleine boerderijdieren. Sommige boerderijen zijn perfect voor de echte paardenmeisjes. Dat zijn echte paardenboerderijen waarbij je tijdens je vakantie lekker bezig kunt zijn met je favoriete viervoeter.

De accommodaties van FarmCamps

Voor jouw luxe vakantie bij de boer heeft FarmCamps vijf types glamping tenten: de Safaritent, Farmtent, Ranchtent, Lodgetent en Barntent. De Safaritent is geschikt voor maximaal vier personen, de andere tenten hebben genoeg plek voor een vakantie met z’n zessen. In alle accommodaties beschik je over een fijne woonruimte met kachel, keuken met gasfornuis en koelkast, meerdere slaapruimtes en sanitair. Sommige tenten zijn wat luxer en voorzien van een espressomachine, vaatwasmachine of ligbad! Bijvoorbeeld de Barntent beschikt over deze extra luxe.

Pagina delen

Glamping.nl