Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamp Outdoor Camp

Verblijven in het hart van de natuur

Klaar voor een ongerepte natuurervaring? Kies dan voor de toffe glampings van Glamp Outdoor Camp. Deze unieke glampings liggen midden in de natuur en dat maakt dat ontspanning altijd dichtbij is. Letterlijk dichtbij, want alle bestemming vind je gewoon in eigen land. Wel zo makkelijk, want zo beleef je de vakantie van je dromen zonder dat je daarvoor urenlang hoeft te reizen. Bovendien behartigen alle glampings de vakantiewensen van iedere glampeerder. Of je nu graag een heerlijke week ertussenuit wilt of een bijzonder nachtje weg wilt: kies een thema dat bij jou past en boek de glampcation.

Thema’s om bij weg te dromen

Word jij dolenthousiast van glampen in de bossen of is luxe kamperen aan het water meer jouw ding? Bij Glamp Outdoor Camp is het allebei mogelijk! En daar blijft het niet bij, want deze aanbieder staat bekend om zijn unieke natuurglampings met een festival vibe. Hoe gaaf is dat? Ook aan gezinnen is gedacht, want op de familieglampings kunnen kids van alle leeftijden zich op en top vermaken. Geen verrassing dus dat grote en kleine gasten zich geroepen voelen om een vakantie bij Glamp Outdoor Camp door te brengen.

Genieten in zijn puurste vorm bij Glamp Outdoor Camp

De accommodaties zijn bij Glamp Outdoor Camp net zo uitgebreid als de faciliteiten. Van super-de-luxe safarilodges tot aan eenvoudige Air tenten waar de romantiek in de lucht (én tent) hangt: je vindt hier accommodaties in alle maten en soorten. Met comfortabele bedden, een kooktoestel en zelfs je eigen sanitair. Hoe fijn is dat? Zelfs grote gezinnen of groepen vrienden zullen hun glampinggeluk hier vinden, want de accommodaties bieden plaats aan maximaal zeven personen. Liever wat meer privacy? Ook dat is geen probleem, want een extra tentje is zo bijgeschoven.

Faciliteiten waar je geen genoeg van kunt krijgen

Op de locaties is altijd genoeg te doen, waardoor je je tijdens je verblijf geen moment hoeft te vervelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van wandelen, fietsen en heerlijk eten? Het is slechts een greep uit de mogelijkheden, want iedere glamping heeft zijn eigen voorzieningen die gasten helemaal in hun vakantiebubbel laten vertoeven. Ook in de omgeving kun je genoeg ondernemen, waardoor je vakantie bij Glamp Outdoor Camp er een vol plezier wordt. Kom je ontdekken hoe fijn een verblijf is?

Glamping.nl