Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Molecaten

Al generaties lang op vakantie in eigen land

Lekker weg in eigen land? Op een recreatiepark van Molecaten zit je gegarandeerd goed. Het plezier van vakantiegangers staat bij deze keten altijd voorop en dit gaat prima samen met een oog voor de omgeving. Dit betekent niet alleen rekening houden met de omliggende bossen of het natuurlijke strand. Molecaten werkt ook aan het welzijn van alle mensen in de omgeving, zowel lokaal als op landelijke schaal.

Het familiebedrijf is ruim 50 jaar geleden gestart met een camping aan het Veluwemeer. Inmiddels kun je door heel Nederland genieten van het comfort van Molecaten. Duurzaamheid en persoonlijk comfort blijken op de parken uitstekend te combineren. Ideaal dus voor een verantwoorde glamping vakantie.

Glamping bij Molecaten

De parken van Molecaten zijn zeer geliefd bij de rasechte kampeerders. Vroeger kwamen mensen al naar het Veluwemeer met een eigen gemaakte tent. Maar de keten is met de tijd meegegaan. Je kunt hier dus ook kamperen combineren met luxe en comfort. Echt glamping dus! Op verschillende parken van Molecaten is er een ruim aanbod van luxe accommodaties.

Denk bijvoorbeeld aan een stoere safaritent met een eigen badkamer, of een luxe cabin waar zelfs een vaatwasser voor je klaar staat. Naast cabins en safaritenten heb je nog veel meer keuze uit bijzondere accommodaties. Zo kunnen echte rondreizigers kiezen voor een trekkershut. Wil je echt iets bijzonders? Kies dan voor een cabin op het strand bij bijvoorbeeld Park Flevostrand. Kleurrijke huisjes in het zand direct aan het Veluwemeer.

Pagina delen

Glamping.nl