Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Natuurhuisje

Weg van de massa

In een Natuurhuisje vind je méér dan alleen een vakantiehuis. Je slaapt in een prachtige natuurlijke omgeving. Niet op een grote camping of vakantiepark, maar juist weg van de massa. Oprichters Tim en Luuk zijn beide natuurliefhebber en al vanaf kleins af aan altijd buiten te vinden. Zij selecteren alleen huisjes die geschikt zijn voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte. In een Natuurhuisje trek je je terug van de drukte en kom je even helemaal tot rust. Het is een plek waar je samenkomt en kennis maakt met de natuur.

De accommodaties van Natuurhuisje

In het aanbod van Natuurhuisje vind je naast de traditionele vakantiewoningen ook veel glamping terug. Natuurhuisjes zijn er in alle soorten en maten. Lodgetenten, Safaritenten of bijzondere Pods, bij Natuurhuisje is het er allemaal. En dat allemaal op een kleinschalige vakantieplek, weg van de massa en midden in de natuur. Tijdens je glamping vakantie bij een bestemming van Natuurhuisje ben je van alle gemakken voorzien en geniet je optimaal van de rust en ruimte om je heen.

Pagina delen

Glamping.nl