Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Selectcamp

Luxe kamperen met Selectcamp!

Selectcamp is sinds 1992 dé specialist in het verzorgen van luxe kampeervakanties. Bij deze aanbieder heb je de keuze uit alle denkbare accommodaties die allemaal van alle gemakken voorzien zijn en op toplocaties in Europa te vinden zijn. Op de campings van Selectcamp genieten de kinderen van een rijk gevuld én Nederlandstalig animatieprogramma. Daar heb je dus geen kind aan tijdens de vakantie!

Luxe kamperen met Selectcamp

Selectcamp heeft verschillende glampingaccommodaties in haar aanbod die bij aankomst volledig zijn schoongemaakt door haar eigen medewerkers. Bij aankomst op de camping word je ontvangen door een medewerker van Selectcamp. Een persoonlijke aanpak staat centraal bij deze aanbieder. Het gaat om luxe en een volledig verzorgde kampeervakantie. Selectcamp biedt de unieke combinatie van topcampings in Europa met luxe accommodaties, de meest uitgebreide faciliteiten en de ‘personal touch’. Bij een vakantie verzorgd door deze aanbieder zul je absoluut niets tekort komen.

De prachtige ligging, de perfecte voorzieningen en de uitgebreide recreatieve mogelijkheden maken je vakantie met Selectcamp tot een ware belevenis. Kortom: een vakantie met Selectcamp betekent dat je persoonlijk wordt geholpen en een zorgeloze vakantie zult hebben. De slogan van deze aanbieder is natuurlijk niet voor niets “with the personal touch”!

Pagina delen

Onze favoriete Selectcamp bestemmingen

Beach Garden

Languedoc-Roussillon, Frankrijk

  • Direct aan zee
  • Lodgetenten met eigen sanitair
  • Heerlijke zwembaden

Een gezellige camping aan zee, omringd door mooie natuur. Er is een professioneel animatieteam die zorgt voor vermaak voor jong en oud.

Valkanela

Istrië, Kroatië

  • Gezellige familiecamping
  • Aan het strand
  • Uitgebreide sportmogelijkheden

Valkanela is een mooie camping met uitzicht op zee, dicht bij het gezellige vissersplaatsje Vrsar. Met een gloednieuw zwembadcomplex!

Glamping.nl