Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tendi

De specialist in het ándere kamperen

Het aanbod van Tendi bestaat uit 31 campings in Europa, waar de meest luxe safari- en lodgetenten geplaatst zijn. Ze zoeken naar campings en locaties die nét even wat anders hebben. Ze hebben bijvoorbeeld een bijzondere ligging zoals bij een kasteel, een mooi meer, bij een wijngaard of een oude boerderij. Bij alle campings zijn verschillende faciliteiten aanwezig, deze kunnen per locatie verschillen. Denk hierbij aan een zwembad, kinderspeeltuin en restaurant.De tenten van Tendi zijn allemaal compleet ingericht, veelal voorzien van eigen badkamer en zijn te vinden in Duitsland, Frankrijk, Zweden en Italië. De aanbieder is aangesloten bij de SGR.

Avontuurlijk glamperen met Tendi

De geschiedenis van safaritenten gaat al honderden jaren terug, toen ze ontdekt werden door Engelse ontdekkingsreizigers die op hun reizen het comfort en gevoel van thuis wilden meenemen. Het avontuur van de ontdekkingsreizigers gecombineerd met de luxe en comfort van thuis, dat voel je terug in de safaritenten van Tendi.

Alle tenten zijn voorzien van een keuken met inventaris, en veel tenten hebben ook eigen sanitair. Hier kun je zelf de keuze in maken. Kamperen in een ingerichte tent van Tendi is ideaal: je hoeft zelf niet alles mee te nemen van huis, maar met een gerust hart van een compleet verzorgde vakantie genieten!

Pagina delen

Onze favoriete Tendi bestemmingen

Storängens

Zweden

  • Betoverende omgeving
  • Voor natuurliefhebbers
  • Aan de rivier Klarälven

Houd je van vissen? Deze camping is gelegen aan een rivier, midden in het groene landschap van Zweden. Hier kom je echt tot rust.

l’Ardechois

Ardèche, Frankrijk

  • Rustig gelegen
  • Natuurrijke omgeving
  • Persoonlijk karakter

Een rustig gelegen, kleine vijf-sterren familiecamping in een natuurlijke omgeving direct aan de Ardèche.

Agricamping Romita

Toscane, Italië

  • Middenin wijnstreek Chianti
  • Prachtige uitzichten
  • Kleine agricamping

Een kleine agricamping tussen de groene glooiende heuvels van de Chiantistreek. Vanuit elke hoek met prachtige uitzichten.

Glamping.nl