Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vacanceselect

Een topaanbod campings in heel Europa!

Het familiebedrijf Vacanceselect is 30 jaar geleden begonnen op een simpele, maar prachtige camping aan het Gardameer: camping Weekend. Ook toen was de ‘personal touch’ waar Vacanceselect om bekend staat al erg belangrijk en stond gastheerschap en gastvrijheid hoog in het vaandel. De oprichter van Vacanceselect, Loek van de Loo, had al zijn hele leven de droom om een eigen camping te runnen. In 1982 is deze droom werkelijkheid geworden, op bovengenoemde camping aan het mooie Gardameer. Twee jaar later startte Loek van de Loo met het verhuren van diverse accommodaties aan het Gardameer, en sindsdien is er – in positieve zin – er veel veranderd!

Sinds 2004 is het bedrijf een internationaal opererende vakantieaanbieder die gespecialiseerd is in campings, glamping en vakantieparken. Vacanceselect staat voor kwaliteit en zekerheid en heeft zich hierom ook aangesloten bij de ANVR, SGR, NCV en Thuiswinkel Waarborg. Dat de ruim 125 medewerkers van Vacanceselect allemaal ontzettend veel passie hebben voor het vak, merk je snel genoeg wanneer je met één van hen in contact komt. Het hele jaar door wordt er samen gewerkt aan een topaanbod in alle denkbare soorten en maten accommodaties op campings, glampings en vakantieparken.

Glamping bij Vacanceselect

Het totale aanbod van Vacanceselect bestaat momenteel uit 51 bestemmingen in 8 Europese landen. Op elke camping heb je de keuze uit diverse accommodaties. Ga je voor simpel en traditioneel, of kies je voor wat meer luxe? Bij Vacanceselect kan het allemaal. Glamping is een trend waar deze aanbieder zich al vanaf het begin mee bezig houdt, en op inspeelt. Je kunt Vacanceselect daarom ook wel dé glampingspecialist van Nederland noemen. Vacanceselect heeft in de afgelopen jaren verschillende luxe accommodaties ontworpen en ontwikkeld, waar ook steeds aan doorontwikkeld wordt.

Vacanceselect kiest elke bestemming en accommodatie nauwkeurig uit. Alle bestemmingen in het aanbod worden geselecteerd op kwaliteit, ligging, ambiance en gastvrijheid. Deze aanbieder wil een brede doelgroep aanspreken, en voor iedereen aantrekkelijke vakanties aanbieden, daarom wordt het aanbod zo nu en dan onder de loep genomen. Zo is er voor ieder wat wils. Fijne vakantie!

Pagina delen

Onze favoriete Vacanceselect bestemmingen

San Francesco

Gardameer, Italië

  • Pal aan het Gardameer
  • Mooi zwemparadijs
  • Uitzicht op Sirmione

Een prachtige camping aan het Gardameer met een geweldig zwemparadijs en veel sportmogelijkheden. Er is ook een zeilschool voor de kinderen!

Lago Maggiore

Lago Maggiore, Italië

  • Kinderparadijs
  • Zonneweide aan het meer
  • De lekkerste pizza's

Een campingplek onder de bomen met uitzicht op het zonnige Lago Maggiore. Hier eet je tevens de beste Italiaanse pizza's!

Glamping.nl