Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vacanze col Cuore

Glampingspecialist in Italië!

Vacanze col Cuore is een glampingspecialist in Italië. Wil je samen met je partner en je kinderen glampen in het land van de pizza’s en pasta’s? Dan ben je op bestemmingen van Vacanze col Cuore helemaal aan het juiste adres. Met nog geen tien bestemmingen in hun aanbod, kun je er vanuit gaan dat het bij deze aanbieder draait om kwaliteit. De bestemmingen zijn dan ook met zorg geselecteerd en voldoen stuk voor stuk aan een aantal aspecten die belangrijk zijn volgens Vacanze col Cuore.

Bestemmingen van Vacanze col Cuore; met zorg geselecteerd

Tijdens een glampingvakantie op een Vacanze col Cuore bestemming ontsnap je aan de massa. Geen grootschalige campings of vakantieparken, maar kleinschalig genieten in de natuur. Zo heb je kans dat je overnacht in Toscane met uitzicht op de glooiende groene heuvels van de Chianti streek. Een ander terugkerend aspect? Proeven van Italië! Voor welke bestemming van Vacanze col Cuore je ook kiest, er worden altijd Italiaanse avonden georganiseerd. Zo maak je kennis met lokale specialiteiten en kun je zelfs zelf aan de slag in de keuken. Kinderen kunnen zelfs hun eigen pizza bakken.

Glamping in Toscane of aan het Gardameer

Kies jij voor glamping tussen de heuvels van Toscane? Of reis je toch liever af naar een plekje pal aan het Gardameer? Beide regio’s zijn favoriet bij deze aanbieder en daarom heeft zij zich gespecialiseerd in deze twee stukjes van Italië. Bekijk het aanbod en ontdek jouw favoriete regio en bestemming. Wie weet tour jij zometeen rond in de Chiantistreek en proef je de beste wijnen. Of ga je juist op avontuur rondom het Gardameer en waag je je aan een nieuwe watersport.

De glampingaccommodaties!

Het aanbod aan glampingaccommodaties van Vacanze col Cuore is erg groot. Van Cocosuites tot aan safaritenten en zelfs Airlodges. Je kunt het haast zo gek niet bedenken of je kunt het vinden op bestemmingen van deze aanbieder. Tussen ons aanbod vind je bijvoorbeeld een Cocosuite, Airlodge en Safaritent. Weet je al voor welke accommodatie je kiest?

Onze favoriete Vacanze col Cuore bestemmingen

Vallicella Glamping Resort

Toscane, Italië

  • Volledig gerenoveerd
  • Huurauto inclusief
  • Prachtige locatie

Wegdromen in het zwembad met uitzicht op het landschap van Toscane gaat wel heel makkelijk op Vallicella!

Vacanze Glamping Boutique

Gardameer, Italië

  • Kleinschalig glampen
  • Met animatieteam
  • Veel faciliteiten

Kleinschalige glamping met accommodaties zowel voor stellen als gezinnen. Je verblijft direct aan het prachtige Gardameer.

Glamping.nl