Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vodatent

Bijzonder kamperen voor het hele gezin!

Vodatent is een kleine en jonge organisatie die zich richt op campingvakanties voor gezinnen.  Ze verhuren Safaritenten op diverse campings in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Tsjechië. Deze campings zijn kindvriendelijk, gastvrij en betaalbaar. De gasten staan er absoluut centraal.

De Safaritenten van Vodatent

De zespersoons Safaritenten zijn ingericht voor maximaal zes personen. Deze zijn volledig ingericht en voorzien van een gezellig zitgedeelte en een keuken op wielen. Bij mooi weer kun je deze naar buiten verplaatsen! Dankzij de luifel kun je ook bij wat minder mooi weer lekker buiten zitten. Je slaapt in één van de twee slaapcabines. In de eerste staat een tweepersoonsbed, de ander heeft twee stapelbedden. Kussens en dekbedden zijn standaard aanwezig.

De Safaritenten van Vodatent hebben geen stromend water en ook geen sanitaire voorzieningen. Uitzondering op deze regel zijn de tenten op vakantiepark Het Timmerholt en camping De Rammelbeek. Wel zijn alle Safaritenten voorzien van elektriciteit, verlichting en een kacheltje.

Pagina delen

Glamping.nl