Tendi Safaritent Comfort

''Avontuurlijk kamperen doe je in de Tendi Safaritent Comfort, mét eigen keuken en badkamer. Dicht bij de natuur maar toch luxe en comfortabel.''

Onze favoriete bestemmingen »

Tendi Safaritent Comfort

De luxe variant van de Tendi Safaritent: nu mét sanitair

De Tendi Safaritent Comfort (42 m²) is de nieuwe variant van de Tendi Safaritent. In de Tendi Safaritent Comfort beschik je naast een keuken ook over een douche, wastafel en toilet in de tent. Ben je op zoek naar een avontuurlijke variant van ‘glamping’ mét extra luxe, dan is een Tendi Safaritent Comfort echt iets voor jou! Op een aantal verschillende bijzondere, rustige en mooie locaties op campings in Europa kunt u in deze tent genieten van uw vakantie. Vergeet je wandelschoenen en verrekijker niet mee te nemen!

Interieur van de Tendi Safaritent Comfort

“Tendi Safaritent Comfort is de luxere variant op de Tendi Safaritent, nu mét sanitair.”

De Tendi Safaritent Comfort is gemaakt van een onverwoestbaar canvasdoek, dat hangt op een stalen frame. Het dak van de tent is goed geïsoleerd en beschikt over een luifel, daarnaast staat het geheel op een houten vloer. De Tendi Safaritent is smaakvol en trendy ingericht en voorzien van een keukenblok en koelkast. Je slaapt in een tweepersoons boxspring en de kinderen in een stapelbed. De tent is geschikt voor 4-6 personen. Indien je wilt boeken met meer dan 4 personen (wat staat voor 2 volwassenen en 2 kinderen), wordt er een bijzettentje geplaatst. De badkamer in deze variant van de Tendi Safaritent beschikt over een douche, wastafel en toilet.

Deel op social media

Glamping.nl