Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Acties

Bij verschillende van onze aanbieders boek je nu een vakantie met korting!

Acties

Bij verschillende van onze aanbieders boek je nu een vakantie met korting!

In maart boek je een vakantie met wel heel veel voordeel. Verschillende aanbieders komen met de allerleukste acties. Wij zetten alle acties voor je op een rijtje!

Acties van Vacanceselect

Zoals elk jaar is het ook in 2019 weer tijd voor de Crazy Days van Vacanceslect. Dit betekent dat je van donderdag 14 maart tot en met maandag 18 maart 2019 een vakantie boekt met korting. En die korting kan hoog oplopen. Wil je op vakantie in de meivakantie? Dan profiteer je van een korting die kan oplopen tot wel 45%. In de zomervakantie boek je een reis met maximaal 35% korting. Natuurlijk kun je een kijkje nemen tussen het hele aanbod van Vacanceselect. Maar wij hebben de beste glamping deals voor je uitgezocht.

In de zomer:

In de meivakantie:

Acties van Landal Greenparks

Ook bij Landal is het feest. Boek nu een vakantie op een vakantiepark van deze aanbieder in de meivakantie of tijdens pasen en profiteer van een korting tot wel 30%! De meivakantie loopt van 19 april tot en met 6 mei 2019.

Op zondag 21 en maandag 22 april 2019 is het Pasen. En aangezien je dan een lekker lang weekend vrij bent is dit hét moment om er even tussenuit te gaan met het gezin. Tijdens deze feestdagen worden er op de vakantieparken van Landal ook nog eens allerlei activiteiten georganiseerd. Dubbel voordeel dus. Die 30% korting ontvang je overigens ook nog buiten de paasdagen om (van 19 tot en met 26 april 2019).

Bekijk het gehele aanbod van Landal en kies jouw favoriete plekje uit!

25% korting bij Vakantiepark Platus

In de meivakantie met het gezin naar de Franse Dordogne? Boek nu een verblijf bij Vakantiepark Platus en ontvang in deze periode 25% korting op je verblijf. Meer weten over deze actie? Lees dan even dit blog.

Acties van RCN

Wil je een week op vakantie? Boek een weekje weg en vertrek voor 19 april 2019 op een vakantiepark van RCN en ontvang maar liefst 25% korting. Om van deze korting te profiteren vul je tijdens het boeken de code: 2019winter in. Extra leuk is dat je in het restaurant op het park waar je verblijft ook nog eens een gratis warme wafel met slagroom en kersen.

Acties van CenterParcs

Bij CenterParcs profiteer je het hele jaar door van vroegboekkorting. Hoe eerder je boekt, hoe hoger de korting. Je ontvangt vroegboekkorting wanneer je minimaal twee maanden voor vertrek je vakantie boekt. In dat geval ontvang je 10% korting. Boek je vier maanden voor vertrek dan ontvang je 15% korting, wanneer je minimaal zes maanden voor vertrek boekt ontvang je 20 euro korting.

25% korting bij Morvan Rustique

Extra lang op vakantie in Frankrijk? Dan zit je helemaal goed bij Morvan Rustique. In de weken 23 t/m 27  profiteer je namelijk van 25% korting op een 2e week vakantie wanneer je verblijft in een lodgetent.

De luxe lodgetenten zijn voorzien van een groot houten terras met overkapping, je beschikt over een steigerhouten keuken voorzien van koud stromend water eveneens een steigerhouten hemelbed en stapelbed. S’ochtends wakker worden met alleen de geluiden van de natuur en mooi uitzicht maakt je vakantie compleet.

Glamping.nl