Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Acties

Bij verschillende van onze aanbieders boek je nu een vakantie met korting!

Acties

Bij verschillende van onze aanbieders boek je nu een vakantie met korting!

In mei boek je een vakantie met wel heel veel voordeel. Verschillende aanbieders komen met de allerleukste acties. Wij zetten alle acties voor je op een rijtje!

De RCN zomeraanbieding

Wil je op vakantie in juni of juli 2019? Dan wordt je heel blij van de zomeraanbieding van RCN vakantieparken. Boek een glamping accommodatie op een van de RCN vakantieparken en ontvang 25% korting. Dat is nog eens de moeite! Je profiteert van deze korting tot en met 2 juni 2019 wanneer je een vakantie boekt in de periode van 1 juni tot en met 20 juli 2019.

Acties van Landal Greenparks

Wil je op vakantie in mei of in juni? Bij Landal Greenparks profiteer je van leuke last minute korting! Ga je er een midweek of een week tussen uit in deze maanden? Dan ontvang je tot wel 35% korting op je verblijf. Ook het Hemelvaartweekend en het Pinksterweekend vallen in deze maanden. Wil je weg tijdens deze feestdagen dan boek je ook met korting. Tijdens het Hemelvaartweekend tot 30% korting en tijdens het Pinksterweekend tot 25% korting.

Naar welk Landal Greenparks park vertrek jij binnenkort?

Acties van RCN

Bij RCN vakantieparken boek je nu een leuk arrangement voor een vakantie met kinderen, het “Alex en Sammy” arrangement.  Kies je voor een glampingaccommodatie op één van de RCN vakantieparken? Dan ontvang je korting. Wanneer je een week op vakantie gaat ontvang je 20% korting, op een vakantie van twee weken ontvang je 30% korting. Boek je dit arrangement? Dan krijgen de kinderen een Alex en Sammy pet en kunnen zij naar een meet & greet van Alex en Sammy!

Je kunt dit arrangement voor 30 augustus 2019 boeken en op een RCN vakantiepark verblijven tussen 21 juni 2019 en 5 juli 2019 of tussen 23 augustus 2019 en 6 september 2019.

Acties van CenterParcs

Bij CenterParcs profiteer je het hele jaar door van vroegboekkorting. Hoe eerder je boekt, hoe hoger de korting. Je ontvangt vroegboekkorting wanneer je minimaal twee maanden voor vertrek je vakantie boekt. In dat geval ontvang je 10% korting. Boek je vier maanden voor vertrek dan ontvang je 15% korting, wanneer je minimaal zes maanden voor vertrek boekt ontvang je 20 euro korting.

25% korting bij Morvan Rustique

Extra lang op vakantie in Frankrijk? Dan zit je helemaal goed bij Morvan Rustique. In de weken 23 t/m 27 profiteer je namelijk van 25% korting op een 2e week vakantie wanneer je verblijft in een lodgetent.

De luxe lodgetenten zijn voorzien van een groot houten terras met overkapping, je beschikt over een steigerhouten keuken voorzien van koud stromend water eveneens een steigerhouten hemelbed en stapelbed. S’ochtends wakker worden met alleen de geluiden van de natuur en mooi uitzicht maakt je vakantie compleet.

Sprookjescamping Magische Miniweken

Ga je voor het eerst op vakantie met je kleintjes? Kom dan om te wennen tijdens de Magische Mini weken op de Sprookjescamping. Met handige faciliteiten en activiteiten die gericht zijn op de kleintjes kun je luxe kamperen in een van de glampingaccommodaties. Buiten de schoolvakanties om is het animatieprogramma speciaal gericht op kinderen tot en met 5 jaar. Zo doe je bijvoorbeeld mee met leuke dierenspelletjes, ouder-baby massages en knuffelen met de sprookjesfiguren. Geniet een midweek in april, mei, juni of september en geniet van een magische week met je kleintje.

Sprookjescamping opa en oma arrangement

Op zoek naar een leuke vakantie met de kleinkinderen? Op de Sprookjescamping geniet je van de leukste sprookjes met 25% korting. Terwijl de kinderen genieten bij het sprookjesachtige theater, spetteren in het zwembad of spelen in de speeltuin genieten opa en oma van een spannend boek. Zie jij jezelf al zitten met de kleinkinderen in een luxe glampingaccommodatie? Boeken met 25% korting kan door de kortingscode: “voordeel” in te vullen bij de stap reisgezelschap. Let op: dit sprookjesachtige arrangement geldt alleen voor opa’s en oma’s en hun kleinkinderen  tussen 06-05 tot 24-05, 03-06 tot 06-06, 14-06 tot 28-06, 30-08 tot 16-09 en 11-10 tot 28-10.

Glamping.nl