Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Acties

Bij verschillende van onze aanbieders boek je nu een vakantie met korting!

Acties

Bij verschillende van onze aanbieders boek je nu een vakantie met korting!

In december boek je een vakantie met wel heel veel voordeel. Verschillende aanbieders komen met de allerleukste december acties. Wij zetten alle acties voor je op een rijtje!

Acties van Landal Greenparks

Ook bij Landal is het feest. Boek nu een vakantie op een Landal park van deze aanbieder in één van de schoolvakanties of het voorjaar en ontvang korting.

De voorjaarsvakantie gaat 15 februari 2019 van start en eindigt op 11 maart 2019, maar bij Landal profiteer je niet alleen van korting in de vakantie. Het gehele voorjaar, tot op 8 juli 2019, pak je 30% korting op een verblijf.

De meivakantie valt in 2019 van 19 april en eindigt op 5 mei 2019. Wanneer je een verblijf boekt op een park van Landal in deze periode, ontvang je 25% korting!

Waarschijnlijk de belangrijkste vakantie van het jaar, de zomervakantie! Boek nu en profiteer van een vroegboekkorting van 20%. Deze korting is geldig wanneer je een vakantie boekt in de periode van 29 juni tot en met 31 augustus 2019.

Acties van BoerenBed

BoerenBed komt met een leuke lente actie. Boek een verblijf in het voorjaar en ontvang korting! Je kunt profiteren van de korting tot 18 februari 2019. Deze actie is geldt wanneer je een vakantie boekt in de periode van 1 maart tot en met 30 juni 2019. Hoe langer je verblijf, hoe hoger de korting. Bij een verblijf van drie of vier nachten ontvang je 30 euro korting, verblijf je vijf, zes of zeven nachten op een BoerenBed bestemming dan ontvang je 60 euro korting. Bij een verblijf van tien, elf en veertien nachten ontvang je 90 euro korting. Bekijk hier het aanbod van BoerenBed. De actiecode die je kunt gebruiken om de korting te ontvangen kun je vinden op de website van de aanbieder.
Boerenbed.nl

Acties van CenterParcs

Bij CenterParcs profiteer je het hele jaar door van vroegboekkorting. Hoe eerder je boekt, hoe hoger de korting. Je ontvangt vroegboekkorting wanneer je minimaal twee maanden voor vertrek je vakantie boekt. In dat geval ontvang je 10% korting. Boek je vier maanden voor vertrek dan ontvang je 15% korting, wanneer je minimaal zes maanden voor vertrek boekt ontvang je 20 euro korting.

CenterParcs komt daarnaast met een voorjaarsactie. Boek een vakantie in de periode van 15 tot en met 24 februari 2019 en verblijf drie nachten in een vierpersoons cottage vanaf 299 euro. Bekijk hier het gehele aanbod van CenterParcs.

Acties van Selectcamp

Vroegboekkorting is altijd leuk! Maar bij Selectcamp kan die vroegboekkorting wel heel hoog oplopen. Boek nu een vakantie in het laagseizoen en ontvang tot wel 40% korting. Wil je op vakantie in het hoogseizoen, tussen 13 juli en 23 augustus 2019? Dan ontvang je maximaal 20% korting. Na het boeken kun je je boeking nog tot 1 maart 2019 wijzigen en tot 31 januari 2019 kun je deze kosteloos annuleren.

Je profiteert van de vroegboekkorting op alle campings van Selectcamp. Enkele toppers? Nouvelle Floride waar je in het hoogseizoen 20% korting ontvangt en in het laagseizoen 24% of Cala Gogo. Hier ontvang je in het hoogseizoen 20% korting en in het laagseizoen 23%.

Ben je benieuwd naar alle campings van deze aanbieder? Neem dan een kijkje tussen het aanbod van Selectcamp.

Glamping.nl