Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Van Apeldoorn naar Turijn: Giro d’Italia 2016

Aanstaande vrijdag is het zo ver: de 99e Giro d’Italia ofwel de Ronde van Italië. Dit jaar gaat deze wielerwedstrijd wederom in Nederland van start. De Grande Partenza is in Apeldoorn, waarna de volgende twee etappes Arnhem en Nijmegen gastheer zijn. Daarna wordt er afscheid genomen van ons vlakke kikkerlandje en worden de 4e tot 21e etappe gereden op Italiaanse bodem. De Giro d’Italia is op het gebied van wielrennen het hoogtepunt in Italië en daarom zal het van 6 tot 24 mei groot feest zijn in Italië. En wie wil dat nou niet een keer mee maken?

giroditalia

21 etappes langs prachtige gebieden en steden

Na de eerste drie etappes in Nederland volgt een verplaatsing en op dinsdag 10 mei gaat de Giro in Italië verder met de 4e rit. Die voert van startpunt Catanzano naar Praia da Mara, op de wreef van de Italiaanse laars. Langzaamaan vinden de renners hun weg naar het noorden en zullen eindigen in Turijn.

Tijdens de 9e etappe zullen de renners een individuele tijdrit maken door de prachtige Chianti-streek. Een paar dagen vrij in het vooruitzicht en zin om de Giro van dichtbij mee te maken? Inpakken en wegwezen!

In de Chianti-streek heb je bijvoorbeeld de prachtige glamping Orlando in Chianti. Deze camping torent hoog boven het Toscaanse landschap uit. Op ruim 700 meter heb je wijds uitzicht over Toscane. Je hebt veel privacy, doordat tenten en caravans tegen de heuvel aanliggen. Je kunt er glamperen in diverse accommodaties!

Boek je vakantie bij camping Orlando in Chianti

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

9

Seefeld Park Sarnen

Familie Zuidersma-Spoelstra, 1 februari 2016

Voor de 4e keer

Vriendelijke mensen, mooie plek, erg netjes en schoon op de camping, mooi zwembad en Sarnen ligt centraal in Zwitserland. Wij zijn dit jaar voor de 4e keer op Camping Seefeldpark geweest en wie weet komt er een volgende keer.

Bezocht Seefeld Park Sarnen in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl