Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Avontuurlijk op pad in jouw eigen kano

Heb jij er altijd al van gedroomd om met jouw eigen kano of kajak eropuit te gaan? Lekker de natuur verkennen rondom jouw vakantiebestemming. Niet langer meer alleen de traditionele fiets- en wandeltochten, maar juist een avontuur op het water! Ben jij een echte waterrat en lijkt het jou geweldig om zelf te kiezen waar en wanneer jij een rondje gaat kanovaren? Lees dan snel verder, want in dit blog geef ik jou 3 redenen waarom een kano of online kajak kopen een goed idee is.

Verken jouw vrijheid

Wanneer je op jouw vakantiebestemming aankomt is het leuk om de omgeving te verkennen. Je geniet natuurlijk in jouw luxe glampingaccommodatie en hebt waarschijnlijk al een gedeelte van de omgeving gezien. Bijna overal zijn wel verborgen rivieren, meren of beekjes te vinden die jij normaal gesproken niet zult zien tijdens jouw vakantie. En dat terwijl juist deze natuurgebieden rondom jouw vakantiebestemming heel mooi kunnen zijn! Met een eigen kano of een kajak word je niet meer tegengehouden door de plaatselijke faciliteiten. Niet iedere camping biedt namelijk kano’s aan om te huren, en er is ook niet altijd een kanoverhuur in de omgeving te vinden. Daarom is het handig om jouw eigen kano mee te nemen. Een opblaasbare kano neemt weinig ruimte in en kan dus altijd makkelijk mee. Zodra je op de bestemming aankomt blaas je hem op en leg je hem in het water. Reken maar dat jij fantastische plaatsen en natuurgebieden tegenkomt die je normaal gesproken niet had gezien. Met een kano of kajak zie je de natuur dus echt op zijn best!

Kanovaren op het meer
Foto van Durmus Kavcioglu via Unsplash

Je bespaart kosten

Het klinkt gek dat wanneer je een kano of kajak aanschaft je eigenlijk kosten bespaard. Maar als je er even over nadenkt, dan is het juist heel erg logisch. De aanschaf van een kano is wel wat duurder dan wanneer je een kano huurt, maar je kunt hem daarentegen veel vaker en langer gebruiken dan een gehuurde kano. Als je de kosten van het huren vergelijkt met de aanschafkosten dan zul je zien dat al na een aantal vaartochtjes jouw geld eruit hebt kunnen halen. Het is de investering dan ook zeker waard!

Kano varen op het meer
Foto van Daniel Hering via Unsplash

Je hebt een goede kwaliteit kano

De meeste mensen die besluiten een kano te kopen lezen meestal een aantal recensies over de kano en controleren daarnaast de kwaliteit van het materiaal. De kano’s die jij aanschaft zijn bijna altijd van betere kwaliteit dan de kano’s die je kunt huren. Die gehuurde kano’s worden massaal ingekocht met het idee dat er toeristen in gaan zitten die comfort niet belangrijk vinden. Jouw eigen kano zit comfortabeler en deze zul je dan ook met gemak voor een langere tijd kunnen gebruiken. Heb jij een lange route in gedachten en denk jij dat je het niet zult redden? Wanneer jij een kwalitatief goede kano hebt gaat het je een stuk makkelijker af. Zo zie je nog meer van de prachtige omgeving!

Impressie kajak
Foto van Karl Hornfelt via Unsplash

Ben jij na het lezen van dit blog overtuigd en wil jij graag jouw eigen kano of kajak aanschaffen? Op Rubberbootshop.nl worden kwalitatief goede kano’s verkocht, zodat jij zeker weet dat jij met plezier een rondje zult varen deze zomer. Durf jij het avontuur aan te gaan?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

San Francesco

Familie van de Velde, 4 december 2018

Rolstoelvriendelijk

Nette overzichtelijke, niet al te grote camping, gastvrij personeel. Goed eten, redelijk geprijsd. Enorm rolstoelvriendelijk. Alles is toegankelijk muv de pier. Bij verhuur van waterfiets aan het meer werd mijn dochter zonder problemen uit haar rolstoel getild en in de waterfiets gezet en toen we terugkwamen weer terug in haar rolstoel. Dikke duim, nog nooit meegemaakt! Zwembad is door tillift ook toegankelijk. En het maakte niet uit of ze nu 1x of 10x het water in en uit wilde. Niet alleen zij heeft zich uitstekend kunnen vermaken, ook ik en haar zussen hebben door alle hulp die geboden werd heerlijk uit kunnen rusten!

Tips in de omgeving

Sirmione, Gardaland, Peschiera del Garda, Shopping Mall Il Leone, Verona, Gardameer.

Bezocht San Francesco in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl