Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Een avontuurlijke roadtrip naar bestemming onbekend

Stel je eens voor; een vakantie naar een onbekende bestemming, ergens in Europa. Naar je verrassingsbestemming reizen doe je met eigen auto zodat je alle vrijheid ter plaatse hebt. En dan word je ook nog verrast met een uniek verblijf! De onwetendheid van waar je naartoe gaat, de voorpret met je reisgenoten en de grote onthulling van je bestemming, maakt een verrassingsreis tot een uniek, ongepland avontuur! En die boek je bij Vakantieadres Onbekend.

Er is alleen wel een beetje durf voor nodig. Durf om de controle en planning uit handen te geven. Juist dan ervaar je het gevoel van vrijheid en beleef je een bestemming heel anders omdat de plek nog helemaal nieuw voor je is. En hoe je die bestemming vol nieuwsgierigheid wilt gaan ontdekken! Dát is het gevoel van een echte avonturier!

Onderweg naar bestemming onbekend - Vakantieadres Onbekend

Foto via Pexels

Verrassingsaanbod

Niet alleen je bestemming is een surprise bij Vakantieadres Onbekend, je wordt ook nog eens met een unieke slaapplek verrast! Het aanbod met bijzondere verblijven is zo uitgebreid en verspreid door heel Europa, zodat zij je met de meest uiteenlopende slaapplekken kunnen verrassen. Denk bijvoorbeeld aan een woonboot, een boomhut, een yurt of een beachlodge. Maar ook verblijven zoals een tipitent, airstreamer, watervilla of een luxe glamping zijn onderdeel van het aanbod. En er is nog zoveel meer….

Slapen_in_een_strandhuisje - Vakantieadres Onbekend

Foto: Marjon Oostwouder

Welk type vakantie?

Spannend is het zeker als je vooraf niet weet waar je vakantie gaat vieren. Daarom kun je wél zelf het type vakantie kiezen. Je hebt daarbij de keuze uit deze thema’s: Aan zee, In de natuur, Citytrip, Grote groepen, Wellness & Romantisch, Super de Luxe en Back to Basic.

Zo ben je in ieder geval verzekerd dat jij en je reisgenoten van een uniek vakantieavontuur genieten in een omgeving die bij jullie past. Op de website van Vakantieadres Onbekend krijg je een idee welke bijzondere slaapplekken er bij elk thema horen.

Op verrassingsreis met kinderen - Vakantieadres Onbekend

Foto: Josh Willink via Pexels

Voor wie?

Een verrassingsreis is superleuk samen met je partner, met vrienden/vriendinnen of met een grote groep voor bijvoorbeeld een familieweekend of vriendenweekend. Samen genieten van de voorpret en de bestemming proberen te raden, zorgt ervoor dat de spanning stijgt. Zeker wanneer de start van jullie verrassingsreis dichterbij komt!

Maar het is ook een geweldig avontuur om samen met je kinderen te beleven. Want hoe leuk is het voor je kids om op de kaart van Europa de bestemming alvast te raden? Of om af te tellen op een zelfgemaakte kalender tot aan de verrassingsvakantie? En speculeren of ze in een grote tent of boomhut gaan slapen?

Roadtrip - Vakantieadres Onbekend

Foto via Pixabay

Zomervakantie vs weekendje weg

Een verrassingsreis is niet alleen geschikt als weekendje weg of korte break, maar leent zich ook perfect voor een lange zomervakantie van een of twee weken. Omdat je met eigen vervoer naar je verrassingsbestemming reist (en je dus kunt gaan en staan waar en wanneer je wilt) is het ook nog eens makkelijk om erop uit te gaan en de omgeving te ontdekken! 

En het aanbod in Europa leent zich er uitstekend voor. Van de Mediterraanse regio’s aan zee tot in de bergachtige, beboste binnenlanden in het oosten van Europa. Ook het grote aanbod met unieke verblijven zijn uitstekend om als gezin je vakantie in door te brengen! En voor de reis naar je verrassingsbestemming toe, kun je tijdens het boeken zelf kiezen hoeveel km je maximaal wilt rijden. 

Summer surprise trip - Vakantieadres Onbekend

Foto: Julia Kuzenkov via Pexels

De grote onthulling

Ga je het avontuur aan en heb je geboekt? Dan breekt eerst een tijd aan van in spanning afwachten, van voorpret en vele gokjes wagen met je andere reisgenoten.

Een week voor vertrek wordt het lange wachten beloond. Je ontvangt een pakketje in de brievenbus met daarin de weersvoorspelling voor op je bestemming (wel zo handig voor het inpakken van je reistas) en de onthullingskaart die GPS coördinaten bevat om jullie bestemming te kunnen ontcijferen! Onthul je de bestemming gelijk? Of kun je wachten tot je daadwerkelijk klaar staat om te vertrekken?

Op de dag van jullie vertrek vul je de coördinaten in op je telefoon, reistassen achterin, volle tank en “ready for adventure!”. En je slaapplek? Dat blijft nog even een verrassing tot je aankomt op de bestemming…

Wil je ook zo’n uniek avontuur? Kijk op Vakantieadres Onbekend voor meer info of om direct je avontuur te boeken!

Ontdek je bestemming - Vakantieadres Onbekend

Foto: Marjon Oostwouder

Reiservaringen

Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere avonturiers? En ben je benieuwd in welke unieke verblijven voorgaande reizigers terecht gekomen zijn? Je kunt hier de avonturen van andere roadtrippers volgen.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl