Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Beleef een glamorous strandvakantie in de kop van Noord-Holland!

Je wist vast al dat Nederland heel wat moois te bieden heeft. Overweeg je een vakantie in eigen land? Dan is een vakantiehuis aan zee in de kop van Noord-Holland een prima keuze! Luxe huisjes, stijlvolle chaletjes en fijne strandbungalows: de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie waarin je rust en activiteiten combineert. We geven je graag vakantieinspiratie voor deze overheerlijke bestemming!

Strandvakantie in de kop van Noord-Holland
Foto van Jeremy Ricketts via Unsplash

Mooie kustplaatsen in de kop van Noord-Holland

In het bovenste gedeelte van Noord-Holland spot je gezellige kustplaatsen als Callantsoog, Julianadorp aan Zee en Groote Keeten. Hier staan talloze vakantiehuisjes, van grote accommodaties voor groepen tot knusse huisjes voor stellen. Boek hier jouw last minute Nederland kust en ontdek je favoriete vakantiehuisje!

Wandelen in natuurgebied het Zwanenwater

Vanuit de kop van Noord-Holland is er genoeg te beleven. Voor de rustige vakantiegangers is het absoluut aan te raden om een dagje te gaan wandelen in natuurgebied het Zwanenwater in Callantsoog. Hier kom je oog in oog te staan met diverse dieren, planten en bloemen. Neem ook zeker een kijkje bij de twee grootste natuurlijke duinmeren van West-Europa die dit natuurgebied rijk is. Het Zwanenwater is in elk seizoen een bezoekje waard!

Leren surfen in Julianadorp

De actieve waterratten moeten zeker een dagje uittrekken om Julianadorp te bezoeken. Hier kun je (leren) surfen, alsook suppen en jetskiën. The place to be voor een heerlijk uitstapje op het water. En na afloop van je avontuur kun je terecht in een van de fijne strandtentjes voor een drankje en hapje. Zo kom je de dag wel door.

Strandvakantie in de kop van Noord-Holland
Foto van David Stamm via Unsplash

Spelen in speelpark De Goudvis

Zijn de kids mee op strandvakantie in de kop van Noord-Holland? Dan is een bezoekje aan speelpark De Goudvis de moeite waard. Hier vind je de grootste airtrampoline van Europa. En dat is nog niet alles, want met ruim 3,5 ha aan buitenspeeltuin en 2200m2 overdekt speelplezier is dit een geschikt tripje tijdens zowel regenachtig als zonnig weer.

Dag-uitstapje naar Texel

Ben je gek op eilanden maar wil je niet je complete glampingvakantie op Texel doorbrengen? Vanuit de kop van Noord-Holland (Den Helder) sta je in circa 20 minuten op deze unieke locatie in Nederland. En dan is er genoeg te beleven. Ga bijvoorbeeld wadlopen, bezoek de vuurtoren of ga naar zeehondenopvang Ecomare. Sluit de dag af met een restaurantje in Den Burg en vaar weer terug naar het vasteland. 

Struinen langs de boulevard in Callantsoog

Wanneer je aan de kust in Noord-Nederland bent, is struinen langs de boulevard in Callantsoog zeker een leuke tijdsbesteding. Hop wat winkeltjes in of relax op een van de vele terrassen. Een cocktail hier, tapashapjes daar. De tijd vliegt voorbij. Zo kom jij na een overheerlijke dag helemaal voldaan weer terug bij jouw vakantiehuisje!

Strandvakantie in de kop van Noord-Holland

Lijkt een strandvakantie in de kop van Noord-Holland jou ook wel wat?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

10

Familie van Schaik, 16 februari 2016

Wij komen hier zeker terug!

Een heerlijke ruime camping. In onze periode zat alles vol, maar daar was op de camping qua drukte niets van te merken. De service van de pendelbus naar het strand was ook prima. Wij gaan er zeker een keer naar terug!

Bezocht in juli 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl