Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Beleef pret voor 10 op Rakelbos

Voor je het weet hebben de koude winterdagen plaatsgemaakt voor zonnige dagen en staat de vakantie weer voor de deur. De ideale gelegenheid om er lekker op uit te trekken voor een zorgeloze glampingvakantie. Hoe die ideale vakantie eruit ziet? Wat ons betreft vol faciliteiten voor ultieme fun, een luxe accommodatie en een spetterende omgeving. Waar je dan het beste naartoe kunt gaan? Naar Vakantiepark Capfun Rakelbos natuurlijk! De plek waar vakantiedromen uitkomen en het hele gezin blijft genieten. Word je al enthousiast? Lees dan snel verder, want wij vertellen je alles over Rakelbos.

Glamp de sterren van de hemel

Glampen is al een ervaring op zich, maar bij Rakelbos zul je niet weten wat je meemaakt. Vanaf het moment dat je jouw accommodatie binnenstapt voel je je direct thuis en kan het glampfestijn beginnen. Verblijven doe je hier in een luxe chalet vol voorzieningen. Een fijne badkamer, ruime keuken en genoeg slaapkamers maken dat je hier niets tekort komt. Dat Rakelbos de definitie van luxe kamperen is blijkt wel uit het feit dat er in bijna alle accommodaties zelfs een vaatwasser aanwezig is. Reken maar dat de kids blij zijn dat ze niet hoeven af te wassen!

Foto van Jasmijn Top via Capfun

Urenlang plezier op Rakelbos

Kinderdromen worden werkelijkheid dankzij de te gekke faciliteiten op Rakelbos. In het doldwaze waterpark raak je echt niet uitgegleden en bij de recreatievijver met een zandstrand is het pret alom. Hier kom je als ouder zijnde volledig tot rust terwijl de kids spetteren als nooit tevoren. Kijk niet raar op als je de kids kwijt bent, want die hebben binnen no time vakantievriendjes en vriendinnetjes gemaakt. Als je dacht dat het niet beter kon heb je het mis, want de gave speeltuin, het springkussen en het multisportterrein maken het plaatje compleet. Bovendien komen sportievelingen helemaal aan hun trekken op het jeu de boules terrein of op het voetbalveld. Je raadt het al: dit wordt een vakantie voor in de boeken!

Foto van waterpark Rakelbos via Capfun

Vervelen is er niet bij

Op Rakelbos is het een levendige boel en dat merk je aan alles! In de zomerperiode trek het animatieteam alles uit de kast om de kids de vakantie van hun leven te bezorgen. Van sporttoernooien tot aan gezellige evenementen en van aquafun tot speciale verrassingen: voor bezige bijtjes is dit het kinderwalhalla! Voor de kleinste kids is Club Clapou de place to be, maar ook voor de tieners is er te gekke animatie. Bovendien belooft het door de avondanimatie drie keer per week een keigave boel te worden, zoals ze in Brabant zouden zeggen. Kom je het ook beleven?

Foto van Rakelbos

Kom je ook een heerlijke vakantie vieren bij Rakelbos? Dan heb je een goede keuze gemaakt! Klik hier voor meer informatie!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl