Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x Bijzonder glampen binnen Europa

Glamping is in de afgelopen tijd steeds meer van vakantietrend naar een Status Quo voor vakantiegangers gegaan. Op Glamping.nl kun je inmiddels dan ook kiezen uit meer dan 350 vakantiebestemmingen. Toch begrijpen we heel goed dat je voor die ene reis op zoek bent naar iets bijzonders. Een accommodatie die de ervaring van de reis helemaal compleet maakt. Je zult dan misschien wel denken: ja, als ik een reis echt bijzonder maak moet ik zeker de halve wereld over reizen. In dit blog drie bestemmingen binnen Europa waar je bijzonder kunt glampen.

1. Casa Cantiga

Casa Cantiga glamping in een rode camper Glamping in Portugal

In Portugal, aan de Costa de Prata vind je Casa Cantiga. Een kleinschalig en knus vakantiepark in de ruige Portugese natuur. Naast dat je hier kunt slapen in stoere tenten hebben ze een heuse ouderwetse Ford camper voor je klaarstaan. Deze camper is ook nog eens knalrood! Een stoere plek om in te overnachten. De camper is van hout gemaakt, wat er niet alleen stoer uitziet, maar ook zorgt voor een goede isolatie. Bovendien heb je naast de camper een privé sanitairgebouw en een gigantische, overdekte buitenkeuken tot je beschikking. Een bijzonder stoere glamping accommodatie dus.

2. Défiplanet

Ook in het populaire Frankrijk kun je kiezen voor een bijzondere accommodatie. Bijvoorbeeld bij Défiplanet. Hier kun je namelijk overnachten in een authentieke woonwagen. En dan bedoelen we niet een stacaravan zoals je die tegenwoordig op alle campings ziet, maar een ouderwetse woonwagen, van hout. Heerlijk knus en bovendien wel voorzien van een eigen sanitair!

3. Buytenplaets Suydersee

Dan nog een echt bijzondere bestemming op eigen bodem: Buytenplaets Suydersee. Een glamping bestemming die er op gericht is jou een bijzondere vakantie te laten beleven. Hier is overnachten in een boomhut de meest “normale” keus. Daarnaast kun je hier overnachten in zeecontainers en rioolbuizen! Als dat geen belevenis is..

Bijzonder glampen

Last but not least.. Nog eentje die ik je niet kan ontnemen… Bij ’t Akkertien glamp je in een echte helicopter! Op de vijver van deze camping is een stoere MI2 helicopter omgebouwd tot overnachtingsplaats. Slapen in een helicopter: dat is pas een verhaal waar je mee thuis kunt komen. En alsof dat nog niet bijzonder genoeg is, ligt de helicopter ook nog eens midden op de vijver. Wie durft hier te overnachten?

Ben je ook in de verleiding gekomen om te kiezen voor een bijzondere glamping vakantie? Naast slapen in een helicopter, oude camper of een rioolbuis zijn er nog veel meer bijzondere glamping plekken. Bekijk hier ons aanbod en kies jouw droombestemming!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Casa Cantiga

Costa de Prata, Portugal

  • Gastvrij en kindvriendelijk
  • Combineer cultuur en natuur
  • Sporthal en minigolf

Geniet van een heerlijk zonnige vakantie in Portugal bij Casa Cantiga. Glamp jij in een heuse Toca Tent of kies jij voor de bijzondere Ford camper uit 1972?

Buytenplaets Suydersee

Flevoland, Nederland

  • Diverse bijzondere accommodaties
  • Grote vuurplaats
  • Knuffeldierenweide

Kies voor een bijzondere vakantie in Nederland bij Buytenplaets Suydersee. Hier slaap je in een boomhut, een stoere rioolbuis, zeecontainer of een pipowagen!

’t Akkertien

Overijssel, Nederland

  • Verblijf in een helikopter
  • Overdekt zwembad
  • Excursies in de omgeving

Op vakantiepark 't Akkertien kun je overnachten in een bijzondere glamping accommodatie, namelijk een omgetoverde helikopter!

Glamping.nl