Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x glamping aan het Gardameer

Het Gardameer is een perfecte bestemming voor een glamping-vakantie. Hoewel niet alle campings een glampingaccommodatie aanbieden, zijn er genoeg die dit wel doen. Vandaag licht ik 3 campings uit, waar je in alle luxe kunt kamperen!

Baia Verde

Genieten van een glampingvakantie met het hele gezin? Dan is Camping Baia Verde de place to be. Hier staan de kinderen centraal dankzij het enthousiaste animatieteam. Van spelletjes tot aan knutselen en van speurtochten tot aan avondshows; het animatieteam zorgt ervoor.

En na een dag vol activiteiten kun je heerlijk tot rust komen in de Camp2Relax Lodgetent. Deze glampingtent is 27,5 m2 en geschikt voor maximaal vijf personen. De tent heeft twee slaapvertrekken en een terras met tuinmeubilair. In de compleet ingerichte keukenunit kun je prima een lekkere Italiaanse maaltijd bereiden. Daarnaast beschikt deze Lodgetent over een badkamer met douche, wastafel en toilet. Hoe luxe wil je het hebben?!

Boek je vakantie op camping Baia Verde

glamping gardameer

Del Garda Camping & Village

Del Garda Camping & Village is een camping die tot in de puntjes is verzorgd. Hier kun je genieten van de zwembaden, leuke uitstapjes in de mooie omgeving en natuurlijk van het Gardameer dat op slechts 150 meter afstand ligt. Daarnaast kun je op de camping genieten van heerlijke streekgerechten in het restaurant.

Tijdens je glampingvakantie op Del Garda Camping & Village verblijf je in de goed verzorgde Lodgetent Sequoia. Deze 24 m2 grootte tent is geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 1 kind. Er zijn twee slaapkamers, een compleet ingerichte keuken, een apart toilet, een badkamer met douche en wastafel en een gezellige buitenvertrek. In deze gezellig ingerichte Lodgetent voel je je echt thuis!

Boek je vakantie op Del Garda Camping Village

glamping gardameer

Camping Lido

Tot slot camping Lido. Deze gezellige camping heeft een eigen zwemstrandje direct aan het Gardameer. Dus zodra je wakker wordt kun je meteen een duik nemen in het heerlijke water! Liever een duik nemen in het zwembad? Ook dat kan, want Lido heeft maar liefst vier zwembaden. En voor nog meer waterpret kun je het waterpark Canevaworld bezoeken, dat op enkele kilometers verwijderd is van de camping.

Camping Lido beschikt nu over een aantal Glamptenten. Een luxe opvolger van de bungalowtent. Deze Glamptent heeft een overdekt terras, maar als het buiten nou echt tekeergaat is er binnen ook een ruim zitgedeelte. Daarnaast is er een keuken inclusief koelkast. Slapen doe je in een van de twee slaapvertrekken waarvan één met tweepersoonsbed en de ander met drie eenpersoonsbedden.

Boek je vakantie op camping Lido

glamping gardameer
Kortom genoeg keus voor een glampingvakantie aan het Gardameer! Ben je nou benieuwd naar nog meer glamping-bestemmingen aan het Gardameer? Kijk dan vooral ook eens op Gardameer.nl. Dit is het nieuwe ‘kleine zusje’ van Glamping.nl en staat vol met prachtige bestemmingen aan het mooiste meer van Italië!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Weekend Glamping Resort

Gardameer, Italië

  • Zwembad met prachtig uitzicht
  • Sprookjesachtig uitzicht op Salò
  • Sportvelden en fietsverhuur

Direct aan het Gardameer, midden tussen de olijfbomen vind je Weekend Glamping Resort. Een gezellige vier sterrencamping voor het hele gezin!

Pagina delen

Baia Verde

Gardameer, Italië

  • Echte kindercamping
  • Pal naast het Gardameer
  • Zicht op de bergen

Een echte kindercamping aan het Gardameer. Kom zelf tot rust terwijl de kids zich vermaken met het animatieteam!

Glamping.nl