Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x glamping in de buurt van Venetië

Venetië… De romantische stad van de gondels, kanalen en een rijke historie. Het is één van de meest populaire steden in de wereld. Een plek waar je ooit eens geweest moet zijn. Daarom vandaag drie campings op een rij, die allen vlakbij deze mooie stad zijn gelegen.

Villaggio Barricata

Temidden van een prachtig natuurpark in de plaats Bonelli di Porto Tolle vind je camping Villaggio Barricata. Een viersterren camping die van alle gemakken is voorzien. Zo zijn er maar liefst drie zwembaden waar de echte waterratten zich uren kunnen vermaken. Ook aan de kleintjes is gedacht door het aparte kinderbad. Liever een duik nemen in de zee? Ook dat kan, want de camping ligt direct aan een mooi zandstrand. Er is zelfs een privéstrand te vinden met binnenmeer. Villaggio Barricata is eigenlijk net een klein dorp. Je vindt er namelijk een supermarkt, minimarkt en een bazaar voor al je nodige boodschappen. Daarnaast is er een dokter aanwezig (voor het geval dat), een kiosk, een wasserette en genoeg horecagelegenheden. Van een poolbar tot aan een beachbar en een restaurant waar je ’s avonds heerlijk kunt eten. Luxer kun je het bijna niet treffen. Op Villaggio Barricata verblijf je in één van de drie glamping accommodaties. Ga voor de Lodgetent, de Lodgesuite of voor één van de stacaravans!

villaggio barricata

Meer informatie? Ga dan naar de aanbieder!

Ca’ Savio

Nog zo’n prachtige camping, Ca’ Savio gelegen in Treporti-Ca’Savio. Vanuit hier kun je per boot een bezoekje brengen aan Venetië. Een hele belevenis op zich! Maar… op de camping valt natuurlijk ook genoeg te beleven. Er is een heerlijk breed zandstrand, twee mooie zwembaden en allerlei sportfaciliteiten. Een potje poolen, tafeltennissen, volleyballen of voetballen? Het kan allemaal. En niet alleen is er aan de sportievelingen gedacht, ook voor tieners is dit een ideale camping. Vlakbij de camping is er namelijk een gezellige beachbar te vinden en in Jesolo zijn er diverse discotheken waardoor het voor de jongeren de vakantie zal worden. Daarnaast zijn er nog tig andere faciliteiten die deze camping een topbestemming maken. Op Ca’ Savio verblijf je in één van de mooie stacaravans, bungalowtenten of een echte Glamptent!

glamping venetië

Meer informatie? Ga dan naar de aanbieder!

Marina di Venezia

Tot slot Marina di Venezia, ook wel Marina Camping Village genoemd. Deze parel van een camping ligt in Punta Marina Terme en ligt op steenworp afstand van de zee en een heerlijk zandstrand. Het is een ideale bestemming voor het hele gezin. Er zijn tal van sportmogelijkheden. Biljarten, Jeu de Boules, Aquagym, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Tevens is er een animatieteam aanwezig dat zowel voor de kleintjes zorgt in de miniclub als voor de tieners in de tienerclub. En ’s avonds zorgen zij voor een avond vol entertainment! De natuurrijke omgeving biedt genoeg vertier voor leuke uitstapjes naar onder andere Venetië en de omliggende eilandjes in de lagune. Op Marina di Venezia verblijf je in een stacaravan of in een Lodgetent. Die uiteraard allebei van alle gemakken zijn voorzien.

glamping venetië

Meer informatie? Ga dan naar de aanbieder!

Glamping bij Venetië?

Hoewel de campings natuurlijk niet gelegen zijn in de prachtige stad, bieden ze alle drie de mogelijkheid om Venetië te bezoeken. Met de auto of zelfs per boot. Een ideale combinatie. Enerzijds heb je een heerlijke ontspannen strandvakantie aan de Adriatische Kust en verblijf je in alle luxe in je glamping accommodatie. Anderzijds kun je de drukte van de stad opzoeken en lekker cultuur gaan snuiven!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Villaggio Barricata

Adriatische kust, Italië

  • Vlakbij Venetië
  • Enthousiast animatieteam
  • Aan Adriatische Kust

Geniet van een vakantie aan het strand, midden in een prachtig natuurgebied en vlak bij Venetië! Maar ook in het vakantiedorp is het genieten.

Ca’Savio

Adriatische kust, Italië

  • Voor strandliefhebbers
  • Familiecamping
  • Dichtbij Venetië

Niet ver van Venetië ligt het grote vakantiepark Ca'Savio. De camping heeft in totaal zes zwembaden en ligt bij een geweldig zandstrand!

Blogcategorieën

Glamping.nl